NA JAVNI DOGAĐAJ DOŠLA OBUČENA KAO ZA PLAŽU: Od glave do pete se vidi apsolutno SVE, a ima i ŠTA (FOTO)
Vik Houp, Foto: Printscreen/ Instagram/ vicknhope

VRELO

NA JAVNI DOGAĐAJ DOŠLA OBUČENA KAO ZA PLAŽU: Od glave do pete se vidi apsolutno SVE, a ima i ŠTA (FOTO)

Prelepa, prezgodna, sve je, ali ovakvo telo može da napravi probleme, upravo je u prostoriji postalo malo toplije

Objavljeno: 11:02h

Britanska voditeljka poznata je po svom besprekornom modnom ukusu, ali gde je granica između ukusa i prosto "bez komentara" momenta. Međutim voditeljka Vik Houp toliko zanosno izgleda da ne možemo da joj prigovorimo, iako je haljina skroz providna.

Vik Houp je za ovaj događaj izabrala prilično izazovnu haljinu koja je mamila sve poglede, a verujemo da nošenej ovakve kreacije zaista zahteva puno samopouzdanja i spremnosti na različite komentare. Voditeljka je ipak oduzimala dah.

1 / 3 Foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Ona je uskočila u potpuno prozirnu haljinu od crnog tila koja je ojačana debljom tkaninom u predelu grudi, kako bi zaštitila intimu, ali je zato sve ostalo praktično na izvol'te. Tako se jasno naziralo da Vik ispod ove seksi toalete nosi crne tanga gaćice, a dok je fotografima pozirala okrenuta leđima, ispostavilo se da su svi mogli da vide i njenu zaobljenu zadnjicu.

Voditeljka je ovaj smeli autfit upotpunila jednostavnim, crnim sandalama sa kaišićima, te diskretni, svetlucavim nakitom. Opredelila se i za nežnu, nenametljivu šminku i zanimljivu firzuru sa efektom "mokre" kose.

Šta vi kažete za izdanje lepe žene?

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.