NAJPRIVLAČNIJA ŽENA NA SVETU NE BROJI KALORIJE I NE ZAVISI OD MRŠAVOG IZGLEDA: Evo šta jede NA PLAŽI i uživa (FOTO)
Ešli Grejem, Foto: prentscreen/instagram/ashleygraham

ne broji zalogaje

NAJPRIVLAČNIJA ŽENA NA SVETU NE BROJI KALORIJE I NE ZAVISI OD MRŠAVOG IZGLEDA: Evo šta jede NA PLAŽI i uživa (FOTO)

Ešli Grejem je najpoznatiji plus sajz model današnjice, a njeni fanovi očarani su njenom prirodnošću i neposrednošću

Objavljeno:

Plus sajz model Ešli Grejem (35), koja je nedavno u izboru časopisa "Maxim" proglašena za najse*sepilniju ženu na svetu u 2023. godini, otkrila je šta jede na plaži. Ona je podelila sa fanovima detalje svog odmora sa suprugom Džastinom Ervinom i tom prilikom prikazala u čemu u stvari najviše uživa.

Taj par, naime, boravi na jugu Italije, a maleni primorski gradić Šila toliko je očarao Ešli da planira da se jednog dana preseli u njega.

Ne broji kalorije

Ešli je sa fanovima podelila neke od najromantičnih trenutaka svog odmora - od poljupca sa suprugom u suton, ali i šta jede na plaži. Tako je na jednoj od fotografija najpoznatiji plus sajz model na planeti pokazala da uživa u pici, ne mareći za to što to jelo važi za brzu hranu i za ne baš zdrav obrok.

Na drugoj fotografiji vidi se sto sa činijom kalamata maslina, hlebom, sirom, pićem i njen tanjir koji je bio pun italijanske salate od paradajza i luka. Na slikama su i orašasti plodovi i kanole koje ona posebno voli.

Za razliku od većine poznatih dama Ešli uživa u dobrom zalogaju i ne opterećuje se kalorijama.

Inače, ona se proslavila upravo svojom krupnom figurom i zanosnim oblinama odbijajući da se povinuje savremeniom standardima lepote i premršavosti koja je trend među manekenkama i glumicama.

Skriveni dragulj

Ešli ne krije da je opčinjena italijanskim gradićem i da planira da se jednog zauvek preseli na jug Italije.

- Šila je skriveni dragulj pored mora na jugu Italije, mesto za koje se nadam da ću ga jednog dana zvati domom. To je primorsko blago sa toliko šarma, lepote i kulture, zbog čega želim da ovo podelim sa svetom. Kada budete planirali svoju sledeću evropsku avanturu, ne zaboravite da dodate ovaj magični grad na svoju listu - poručila je Ešli.

Romantično putovanje modela sa suprugom usledilo je godinu i po dana nakon rođenja blizanaca Romana i Malahija. Oni su i roditelji dve godine starijeg dečaka Isaka, pa sada imaju pune ruke posla sa troje dečaka.Ešli i Džastin su u braku od 2010. godine.

Majke i snajke:

00:53

Majke i Snajke

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.