NAŠLA JE TAŠNU U KAFIĆU, A KAD JE OTVORILA ŠOKIRALA SE: Zbog onog što je BILO U NJOJ, bukvalno je ZANEMELA (FOTO)
Devojka našla torbicu, Foto: Printscreen/tiktok/Jadascrimxx

PAŽNJA

NAŠLA JE TAŠNU U KAFIĆU, A KAD JE OTVORILA ŠOKIRALA SE: Zbog onog što je BILO U NJOJ, bukvalno je ZANEMELA (FOTO)

Radnica u kafiću koja je pronašla izgubljenu torbicu otvorila ju je ne pronašavši vlasnička dokumenta, kako bi joj je vratila, a ono što je u njoj pronašla objavila je na TikToku

Objavljeno:

Devojka je u kafiću zaboravila modernu tašnu od imitacije krokodilske kože. Međutim, njen sadržaj nije bio tipičan za žensku tašnu, naprotiv.

Barmenka u kafiću pronašla je torbicu koju je jedan gost izgubio, a kada ju je otvorila da vidi da li će pronaći dokumenta osobe čiji je vlasnik, iznenadila se.

Česta je pojava da gosti u kafićima i barovima zaborave stvari kao što su mobilni telefoni, kišobrani, jakne, pa čak i torbice. To se desilo i jednoj devojci, koja je u kafiću zaboravila modernu tašnu od imitacije krokodilske kože. Međutim, njen sadržaj nije bio tipičan za žensku tašnu, naprotiv.

Radnica u kafiću koja je pronašla izgubljenu torbicu otvorila ju je ne pronašavši vlasnička dokumenta, kako bi joj je vratila, a ono što je u njoj pronašla objavila je na TikToku.

"Neko je izgubio torbicu u baru, pa sam pomislila: 'Hmmm, šta je u ovoj torbici? Da vidim'", kaže ona na snimku, dodajući da se nada da će pronaći dokumenta koja će joj pomoći da pronađe vlasnika. I logičan zaključak bi bio da će se u torbici naći kreditne kartice, lične karte, ključevi i šminka, ali ono što je pronašla ju je potpuno šokiralo.

tORBA
foto: Printscreen/tiktok/Jadascrimxx

„Ne šalim se, pogledajte šta je u ovoj torbici“, kaže on na snimku dok je otvara i pokazuje sadržaj. Otmena blistava torbica bila je do vrha ispunjena pomfritom!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.