ODVELA JE PSA NA ŠIŠANJE I UBRZO SHVATILA DA SE ČUDNO PONAŠA: Nije ni SLUTILA šta će se desiti U NASTAVKU (FOTO)
Pas, Foto: Prinstcreen/Instagram/bruno.brown.dog_ •

šok

ODVELA JE PSA NA ŠIŠANJE I UBRZO SHVATILA DA SE ČUDNO PONAŠA: Nije ni SLUTILA šta će se desiti U NASTAVKU (FOTO)

Sve je počelo kad je svog psa po imenu Ema, kao i obično, odvela na šišanje u salon za negu pasa u koji godinama odlazi

Objavljeno: 13:48h

Vlasnici pasa uvereni su da u dlaku poznaju svoje kućne ljubimce. Međutim, sudeći po priči jedne žene koju je ona podelila na Reditu, ispostavilo se da to i nije baš tako. Njen pas se, naime, čudno ponašao nakon što ga je odvela na šišanje i to je trajalo puna 4 meseca. Sve vreme ona je promene pripisivala tugovanju ljubimca jer je njen suprug u to vreme zbog posla morao privremeno da se preseli na drugi kraj Amerike, a pas je bio vezan za njega.

Sve je počelo kad je svog psa po imenu Ema, kao i obično, odvela na šišanje u salon za negu pasa u koji godinama odlazi.

- Posle nekoliko sati vratila sam se, pokupila psa i odvela ga kući. Već tog dana primetila sam da se ponaša čudno i drugačije. Bila je zbunjena, kad bih je pozvala po imenu kao da me nije čula, a nije htela ni da se mazi sa mnom. Najpre sam verovala da je ljuta zbog šišanja jer to ne voli, kao i da će sve biti u redu za nekoliko dana - ispričala je žena.

Međutim, čudno ponašanje psa se nastavilo.,

- Granule, koje je Ema inače obožavala, odjednom nije htela ni da lizne, pa sam joj kupila druge. Satima je ležala kod ulaznih vrata kao da nekog čeka. U to vreme moj suprug, koga Ema inače obožava, zbog posla je morao privremeno da se preseli na drugi kraj zemlje, pa sam verovala da tuguje za njim - dodala je ona.

Svakog dana primećivala je čudno ponašanje psa.

- Kad sam joj pružila komadić mesa od ručka ispod stola ona me je ugrizla. Vrisnula sam, a ona se uplašila i pobegla u ćošak iz kog nije izlazila satima. Fizički to je bio moj pas, ali je psihički bila potpuno drugačija - ispričala je očajna vlasnica ljubimca.

Da nešto definitivno nije u redu shvatila je kad je njena majka došla kod nje u posetu.

- Pas je režao na moju majku. Ema nikad nije režala, a moju mjaku je ludo volela! Mama je bila šokirana pa sam joj ispričala da nešto nije u redu sa Emom otkad sam je vodila na šišanje. Nikako nisam shvatala šta to ne valja - dodala je ona.

Zabuna u salonu

Pas
foto: Printscreen/Instagram/bruno.brown.dog_ •

Meseci su prolazili, pas je postao manje agresivan, ali je i dalje imao čudne ispade i znao je da reži na svoju vlasnicu.

- Jednog dana zazvonio mi je telefon i javila se radnica iz salona za šišanje pasa. Zamuckivala je i pokušavala nešto da mi kaže. Na kraju se na telefon javila vlasnica salona i uz gomilu izvinjenja mi objasnila da je kod mene pogrešan pas. To uopšte nije bila moja Ema, već pas starijeg bračnog para koji je tog dana takođe bio kod njih na šišanju - ispričala je žena.

Šokirana, ona je spakovala psa u kola i odvela ga u salon gde je već čekao stariji bračni par sa njenom Emom.

- Kad me je ugledala, Ema se otrgla od njih i odmah skočila u moje naručje. Lizala me je po licu, srećno mahala repom, a isto je činio i drugi pas kad je ugledao svoje vlasnike. Bila sam šokirana kako je do zabune uopšte došlo, ali i srećna što mi se posle četiri meseca vratila moja Ema - dodala je ona.

U znak izvinjenja vlasnica salona ih je častila besplatnim šišanjem i punom korpom poslastica za pse, ali ova žena više nikad nije ostavila svog ljubimca u salonu, već je strpljivo čekala i po nekoliko sati dok se šišanje ne završši kako bi bila sigurna da kući vodi svog četvoronožnog prijatelja.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.