ZBOG SKANDALOZNIH SLIKA INFLUENSERKE GORE MREŽE: Svi prvo vide u grudi, ali pogledajte OVO... (FOTO)
Aleks Muči, Foto: printscreen Instagram/alex_mucci

au

ZBOG SKANDALOZNIH SLIKA INFLUENSERKE GORE MREŽE: Svi prvo vide u grudi, ali pogledajte OVO... (FOTO)

Aleksina objava na Instagramu sa natpisom „Multiverzum je stvaran“ sakupila je više od 580.000 lajkova za tri dana, ali je privukla gomilu kritika, i to ne samo od strane Italijana

Objavljeno:

Dve devojke sa sajta za odrasle OnlyFans izazvale su gnev na društvenim mrežama kada su se slikale gotovo u toplesu ispred Koloseuma u Rimu.

Italijanska influenserka Aleks Muči, koja ima 7,5 miliona pratilaca na Instagramu, i njena „koleginica“ Louiza Kovanski pozirale samo sa uzanim tregerima preko golih grudi, ispred antičkog simbola Večnog grada.

Aleksina objava na Instagramu sa natpisom „Multiverzum je stvaran“ sakupila je više od 580.000 lajkova za tri dana, ali je privukla gomilu kritika, i to ne samo od strane Italijana.

– Nadam se da ćete jednog dana, što je pre moguće, biti kažnjene za nepristojne radnje na javnom mestu – glasio je jedan komentar na italijanskom, naizgled priželjkujući intervenciju policije.

Neki korisnici su pitali zašto su baš tu morale da se slikaju, a neki im objašnjavali kako ne mogu tako da se oblače u javnosti.

Aleks je na prvi komentar, koji je priželjkivao da je kazne, odgovorila nasmejanim emotikonom, kao da je to uopšte ne dodiruje.

Inače, ovo joj nije bio prvi put da je razbesnela svoje sunarodnike, pošto je prošle godine sa modelom Evom Mentom pozirala ispred čuvene Botičelijeve „Venere“ u providnoj majici.

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.