POSLE NESTANKA PROGLAŠEN MRTVIM A ONDA SE POJAVIO: Nakon 23 GODINE došao ŽENI na vrata, JEZIVIJU priču niste ČULI
Ilustarcija, Foto: Krzysztof Zabłocki / Panthermedia / Profimedia

jezivo!

POSLE NESTANKA PROGLAŠEN MRTVIM A ONDA SE POJAVIO: Nakon 23 GODINE došao ŽENI na vrata, JEZIVIJU priču niste ČULI

Linda je misila da je njen muž nastradao a onda je pojavio živ:

Objavljeno:

Priča koja uteruje strah u kosti:

Čovek koji je proglašen mrtvim, pojavio se nakon 23 godine, a njegova žena zanemila je od šoka kad je saznala istinu. Kada je Ričard 10. februara 1993. nazvao suprugu i rekao da se ne oseća dobro i da ide u bolnicu, ona se mnogo zabrinula, a on je bez traga nestao.

Nikada ga više nije videla: njen muž je nestao, ostavivši kod kuće sve svoje lične stvari, uključujući pasoš i četkicu za zube. Policija je pronašla njegov automobil na aerodromu, ali nijedna od avio-kompanija nije imala informacije o putniku po imenu Ričard Hogland. Poslednje što je porodica dobila od njega bila je rođendanska čestitka za jednog od njegovih sinova sa porukom "Čuvaj majku".

"Ono što se dogodilo nas je uništilo. Nije nam ostavio ništa, apsolutno ništa. Bila sam slomljena", prisjeća se Ričardova supruga Linda. Njihovi sinovi su tada imali 6 i 9 godina. Samo ona je mogla da plati kuću i porodične automobile. Sve su prodali i uzdali se u pomoć porodice.

Deset godina kasnije, Richard Hoagland je zvanično proglašen mrtvim. Linda se preudala. Čini se da je ovoj čudnoj priči stavljena tačka. Ali ove godine se iznenada pojavio nestali čovek... pod lažnim imenom.

Policija, Američka policija
foto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

Sve ovo vreme, Ričard Hogland je živeo na Floridi kao izvesni Teri Simanski (ubijen 1991. godine). Oženio se ženom po imenu Meri i čak su dobili dete. Sve je otkriveno kada je nećak pravog Terija Simanskog proučio porodično stablo i shvatio da se njegov pokojni ujak oženio nekoliko godina nakon njegove smrti i čak dobio pilotsku dozvolu.

Hoagland je uhapšen pod optužbom da je lažno koristio lične podatke druge osobe. Prema navodima policije, on je pre 23 godine pobegao na Floridu, gde je upoznao oca Teri Simanski. Nakon što je ukrao izvod iz matične knjige umrlih svog sina, iskoristio ga je za dobijanje izvoda iz matične knjige rođenih, vozačke dozvole i drugih dokumenata.

Reakcija nove porodice Simanski bila je predvidljiva. Njegov 20-godišnji brak sa Meri je uništen, a sin je u šoku: i dalje ima oca, ali više nema prezime. Sam Ričard ne priznaje svoju krivicu. Njegova bivša supruga Linda već je javno izjavila da je pobegao pre 23 godine jer je prokockao novac svog šefa i plašio se progona.

Čovek ima drugačiju verziju: prema njemu, Linda je nameravala da se razvede od njega, ali on nije želeo da prođe kroz ovo i više je voleo razvod - bekstvo.

07:22

Mihajlo Veruović

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.