OVE 2 OPTIČKE ILUZIJE OTKRIVAJU ISTINU O VAŠOJ LIČNOSTI: Da li RAZMIŠLJATE LOGIČKI ili je ipak NEŠTO DRUGO (FOTO)
Iluzija, Foto: Printscreen TikTok/itsme.fuzz

saznajte

OVE 2 OPTIČKE ILUZIJE OTKRIVAJU ISTINU O VAŠOJ LIČNOSTI: Da li RAZMIŠLJATE LOGIČKI ili je ipak NEŠTO DRUGO (FOTO)

Prva ilustracija prikazuje dve figure

Objavljeno:

Optičke iluzije često mogu otkriti zanimljive činjenice o našoj ličnosti, a dve optičke iluzije koje su bile podeljene na TikToku otkriće vam koja vam je strana mozga dominantnija i šta to govori o vama, kako prenosi The Sun.

Prva ilustracija prikazuje dve figure – lice žene ili muškarca koji svira saksofon.

Ako ste prvo videli ženu, to znači da vam je desna strana mozga razvijenija od leve, pa ste kreativniji i umetnički nastrojeni. Takođe, bolji ste u izražavanju od drugih.

Ako ste videli čoveka muškarci svira saksofon, dominantnija vam je leva strana mozga. To znači da je logika vaša jača strana i da ste bolji u analitičkom razmišljanju.

Druga ilustracija takođe pokazuje dve različite svari – drvo ili dva lica koja gledaju jedno u drugo. Iluzija otkriva dublje aspekte dominacije desnog mozga naspram levog mozga.

Ako ste prvo videli stablo, to znači da posvećujete veliku pažnju detaljima i stvarno ste dobri u čitanju raspoloženja ljudi.

Ako ste prvo primetili dva lica, to ukazuje da imate prijateljsku i empatičnu ličnost. Mnogo ste bolji u tome da ostanete mirni i da se nosite s ljudima čak i ako su nervozni, i umirite ih.

Majke i snajke:

00:50

Majke snajke

(Espreso/Krstarica/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.