MALTRETIRAO JE U DETINJSTVU A ONDA SE UDALA ZA NJEGA: Od NASILNIKA do LJUBAVNIKA granica je TANKA, svi su ZFROŽENI
Loren Enslov i Lukasa Olsena, Foto: Printscreen/Instagram/laurenenslow

jezivo!

MALTRETIRAO JE U DETINJSTVU A ONDA SE UDALA ZA NJEGA: Od NASILNIKA do LJUBAVNIKA granica je TANKA, svi su ZFROŽENI

Loren je bila žrtva psihočkog nasilja u srednjoj školi od strane Lukasa za koga se kasnije udala, evo šta se tu desilo

Objavljeno:

Od nasilnika do ljubavnika granica je tanka?

„Tada sam ga mrzela i nisam želela da imam ništa s njim“, priznala je za NY Post, ali se sve promenilo, kaže, nakon što je on bio svedok manje saobraćajne nesreće u kojoj je ona bila, a zatim je izrazio zabrinutost na društvenim mrežama za nju.

„To je pokazalo da mu je stalo i podstaklo me je da mi se svidi“, rekla je. Njih dvoje su se tada sprijateljili i počeli da razvijaju osećanja jedno prema drugom, a ubrzo ih je Olsenov prijatelj ubedio da odu na dvostruki sastanak sa njim i njegovom devojkom, gde su se bolje upoznali.

Nakon toga, par je nastavio da izlazi, a 2021. Olsen ju je zaprosio. „Odveo me je na vrh planine da vidim vatromet, a onda je kleknuo na jedno koleno i izvukao prsten“, priseća se Enslov. „Bila sam pomalo sumnjičava da li je ozbiljan, ali mi je ubrzo pokazao da je veoma ozbiljan.

Enslov i Olsen su se venčali u oktobru 2022. - istog dana kada su se sreli šest godina ranije - uz prisustvo samo njihove najbliže porodice. „Smešno je što ga mogu nazvati svojim srednjoškolskim nasilnikom, a ne svojom srednjoškolskom ljubavi“, rekla je Enslov.

03:17

RUSKI PRIHODI OD NAFTE PORASLI ZA 5 PROCENATA

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.