ZVEZDA ČUVARA PLAŽE PROPALA DO BOLA: Nekada su SVI za njom UZDISALI, sad je samo ŽALE, ŠTA JE OVO (FOTO)
Dona Deriko, Foto: Profimedia

užas!

ZVEZDA ČUVARA PLAŽE PROPALA DO BOLA: Nekada su SVI za njom UZDISALI, sad je samo ŽALE, ŠTA JE OVO (FOTO)

Američka glumica Dona Deriko poznate je po svojoj zavodničkoj ulozi iz serije "Čuvari plaže".

Objavljeno: 14:51h

Da li je sada prepoznajete?

Američka glumica, model i Plejboj zečica Dona Deriko (55) osvojila je svet ulogom atraktivne plavuše Done Marko u legendarnoj seriji „Čuvari plaže“. Zajedno sa Pamelom Anderson bila je jedna od najpoželjnijih plavuša na planeti za kojom su uzdisali milioni muškaraca. Odskočna daska bilo joj je slikanje za Plejboj godinu dana pre ulaska u seriju, a njeno izvajano telo u prepoznatljivom crvenom kupaćem kostimu postalo je njen zaštitni znak.

Bez šminke

U međuvremenu prošle su decenije, a nekadašnja lepotica i fatalna plavuša sada više ne liči na sebe. Međutim, imajući u vidu godine koje su prošle, to i nije problem da nekadašnja glumica nije potpuno deformisana. Naime, Dona je uslikana na ulicama Los Anđelesa u širokim belim pantalonama i sa majicom na bretele, dok je lice skrivala kačketom. Ispod majice vidno nije imala brushalter, pa su se videle njene velike, opuštene grudi.

Ona je grickala borovnice šetajući sa svojim sinom, poznatim filmskim kompozitorom Rajanom Derikom.

Sa naslednikom je očigledno bila u šopingu u poznatoj robnoj kući u Los Anđelesu gde su se zadržali oko sat vremena u kupovini. Čuvena glumica bila je bez trunke šminke i potpuno neprepoznatljiva sa prilično podbulim licem verovatno od brojnih estetskih intervencija i botoksa.

Razočarani fanovi

Dona je vrlo aktivna na Instagramu, gde često objavljuje svoje fotografije u kupaćem kostimu. Na razočaranje brojnih muškaraca njene slike sa društvenih mreža su ispeglane i sređene, dok u prirodi izgleda kao potpuno druga žena. Od nekadašnje lepotice malo je ostalo, a više nije ni plava, već brineta.

Šetajući ulicama sa sinom ona je kosu pokupila u nizak rep ispod bejzbol kape kojom je pokušala da sakrije lice.

01:57

MLADE UKRAJINKE ZAVODE RUSKE VOJNIKE i tako dobijaju važne informacije!? Potpukovnik u penziji otkrio POZADINU ove taktike

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.