ŠTA ZNAČI SANJATI NAPUŠTENU KUĆU? Evo šta to otkriva O VAŠOJ PROŠLOSTI, MOŽE BITI PRESUDNO ZA VAS
Ilustracija, Foto: Stefan Kojić

paŽnja

ŠTA ZNAČI SANJATI NAPUŠTENU KUĆU? Evo šta to otkriva O VAŠOJ PROŠLOSTI, MOŽE BITI PRESUDNO ZA VAS

Šta predstavlja napušteni objekat u snovima?

Objavljeno:

U stvarnosti, kada ugledamo napuštenu kuću, uglavnom joj sami pripisujemo kojekakve jezive scenarije i razlog zašto je napuštena.

U snu je ipak treba sagledati na nešto drugačiji način.

San o napuštenoj kući simbolizuje verovanje, način života ili odnose koje ste ostavili za sobom.

Takođe, kada se ovi goli zidovi pojave u vašem snu, to može simbolizovati ostavljanje vaših emocija i problema. Ovaj san ukazuje na potrebu da zaboravite prošlost, posebno svoje stare navike i teškoće. Važno je ići napred da biste ostvarili novi život, što je upravo jaka poruka koju vam šalje ovaj san.

Šta predstavlja napušteni objekat u snovima?

Stres, San, Spavanje, Umor
foto: Profimedia

San o napuštenoj zgradi ili nekom drugom objektu simbolizuje događaj u prošlosti, ali i nešto što se dešava sada.

Može da simbolizuje vašu kućnu situaciju ili mesto koje ste ostavili. Takođe, on može predstavljati vreme kada ste morali nekoga da ostavite. Ovaj san vam može govoriti da morate da odvojite vreme da preispitate svoj život, da biste bili sigurni da ste srećni i zadovoljni time gde ste i sa onim što jeste.

Šta ako je u pitanju vaša kuća?

San o sopstvenoj napuštenoj kući znači da se osećate preplavljeni životom i ne možete pronaći svoje mesto "utehe" ili "čišćenja", gde možete dobro misliti o svojim emocijama. Ne postoji mesto gde se osećate bezbedno ili srećno i to vas potajno tišti.

Ali ovo je znak da je na vama da pronađete način da se nosite sa svojim emocijama i da prihvatite svoje "ja". Verovatno smatrate da ne vidite izlaz i da se ne snalazite. Ovo može dovesti da se često osećate besno. Takođe, ovo može biti zna da, ako vas je povredio neko blizak, treba konačno izdvojiti vreme da ga prebolite.

Napuštena kuća nosi nove početke i pravi je znak da je vreme došlo da se pozabavite svojim emocijama i ugrabite volan svojih odluka, prenosi "Dromen.site".

(Espreso/Telegraf/Dromen.site)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.