OSTAVILA JE BEBU SAMU SA VUČJAKOM: Kada se vratila posle 1 MINUTA SKAMENILA SE OD ŠOKA (VIDEO)
Beba i vučijak, Foto: Printscreen/Instagram/dsdglobe

šok

OSTAVILA JE BEBU SAMU SA VUČJAKOM: Kada se vratila posle 1 MINUTA SKAMENILA SE OD ŠOKA (VIDEO)

Pojedini psi zavole bebu na prvi pogled, ili bolje rečeno "prvi miris", ali tu su još neke "cake" koje vam mogu olakšati zbližavanje. Tako su pojedine tate prenosile iskustva "iz prve ruke". Naime, o+ni bi kući donosili neki bebin odevni predmet, a u ekstermnim slučajevima čak i pelenu u kojoj su ostaci bebinog dobrog obroka. Savet je i da psa privikavate na kraće šetnje ili na to da ga, za promenu, neko vama blizak prošeta bar ponekad, budući da vi nećete baš uvek biti u takvoj mogućnosti

Objavljeno:

Mnogi smatraju da je pas najbolji čovekov prijatelj, pa neretko bebe bivaju ostavljene upravo sa njihovim krznenim ljubimcima. Stručnjaci smatraju da i kada upoznajete kućne ljubimce s bebom, važno je da to radite sporo i polako. Pozitivno i bezbedno okruženje može pomoći u tome. Jedan od načina da to učinite jeste da jedan član porodice uvede kućnog ljubimca u novi dom i pričeka dok se ljubimac ne smiri. Zatim polako, iz dana u dan, upoznajte kućnog ljubimca sa bebom i pustite ga da istražuje.

- Obavezno nagradite svako dobro ponašanje i uvek držite pse na povocu i budno pazite na mačke dok su u blizini bebe. I ne zaboravite da svaki dan provodite kvalitetno vreme sa svojim ljubimcem, čak i nakon što beba stigne. Samo pet minuta zajedničke igre može učiniti čuda za vašeg ljubimca - smatraju stručnjaci.

Pojedini psi zavole bebu na prvi pogled, ili bolje rečeno "prvi miris", ali tu su još neke "cake" koje vam mogu olakšati zbližavanje. Tako su pojedine tate prenosile iskustva "iz prve ruke". Naime, oni bi kući donosili neki bebin odevni predmet, a u ekstermnim slučajevima čak i pelenu u kojoj su ostaci bebinog dobrog obroka. Savet je i da psa privikavate na kraće šetnje ili na to da ga, za promenu, neko vama blizak prošeta bar ponekad, budući da vi nećete baš uvek biti u takvoj mogućnosti.

Psi će najverovatnije prihvatiti vašu bebu kao svoju, a neretko smo upravo tome bili svedoci. Tako je i jedna mama upravo to potvrdila ostavivši devojčicu koja ima oko godinu dana sa njihovim vučjakom. Ona je imala poverenje u svog psa i instiktivno je znala da on ne bi ni na koji način pokušao da povredi njenu devojčicu. Kamere su ostale uključene, ali se žena posle nepunog minuta vratila u prostoriju i zatekla nestvaran prizor.

Naime, naišla je baš u trenutku kada je njena ćerkica ležala skroz priljubljena uz pod, dok je šapa vučjaka bila preko nje.

Žena je instiktivno potrčala ka detetu, ali je ćerka istog trenutka podigla zadovoljno glavu. Kada je premotala snimak, imala je i šta da vidi. Pas je ležao iza deteta, dok se ono igralo u njegovoj blizini. Kada je nalegala na njega on se bukvalno nameštao kako bi detetu pružio zagrljaj. Devojčica je uživala u čistoj ljubavi koju joj je pružao pas. Mama je na kraju svega jedino mogla da pomisli da je to tek početak jednog divnog prijateljstva i velike ljubavi.

Usledili su mnogobrojni komentari.

- Ovaj zagrljaj me je raznežio do suza -

- Odrasla sam sa nemačkim ovčarom, bio mi je divan prijatelj i veliki zaštitnik -

- Moja deca su odrasla uz pse, neverovatno je koliko su ljubavi od njih dobili -

- Ovo je divno, njih dvoje će biti najbolji drugari -

- Način na koji je ovaj pas stavio šape oko devojčice je čist dokaz da će mala biti zaštićena dokle god je ovaj pas sa njom, čik neko nešto da joj kaže ili je popreko pogleda -

- Raznežila sam se do te mere da bih sad otišla sinu da nabavim psa -

- Najbolji bebi štit je ovaj pas -

- Ništa lepše u životu nisam videla - glasile su samo neke od reakcija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.