SLIKA DEVOJAKA IZ JUGOSLAVIJE NAPRAVILA HAOS NA INTERNETU: Svi gledaju u jedan detalj - komentari PLJUŠTE (FOTO)
Jugoslavija, Foto: Chris Mellor / Alamy / Alamy / Profimedia

PRELEPE SU BILE

SLIKA DEVOJAKA IZ JUGOSLAVIJE NAPRAVILA HAOS NA INTERNETU: Svi gledaju u jedan detalj - komentari PLJUŠTE (FOTO)

Video i slike iz 70-ih godina koje su nastale u Jugoslaviji izazvale komentare na društvenim mrežama i žal za nekim drugim vremenima.

Objavljeno: 18:21h

Fotografija koja je osvanula na Facebook stranici "Nostalgija" izazvala je lavinu komentara i žal za nekim drugim vremenima. Mnogi su komentarisali žene Jugoslavije - koje su tada bile prirodne i prave dame.

Estetske korekcije tokom 70-ih godina gotovo da nisu ni postojale, a dame su plenile harizmom.

Na slici koja je izazvala reakcije mogli smo da vidimo mlade žene koje nasmejane poziraju u modnim komadima koji su i danas izrazito moderni. Posebno se izdvajaju cipele koji su potpuni hit ove sezone.

Ali, kako to biva, standradi lepote su se promenili te su tako danas mnogo drugačiji. I mnogi korisnici društvenih mreža složili su se da danas dosta toga gubi svaki smisao i ruše autentičnost.

"Prirodno lepe i ženstvene devojke", "Baš su brile prelepe u odnosu na današnje", "Izgledale su mnogo lepše i prirodnije od današnjih devojaka koje nose "makiranu" i veoma skupu odeću", "Ovo je lepota", "Nekako mi se čini da su mnogo bolje izgledale i lepše nego ove današnje", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.