POZNATA GLUMICA PRIZNALA DA JE UZIMALA DROGU I SEKLA LOBANJU: Srbija je ZANEMELA, slike govore više od 1.000 reči
Danijela Vestbruk, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

au!

POZNATA GLUMICA PRIZNALA DA JE UZIMALA DROGU I SEKLA LOBANJU: Srbija je ZANEMELA, slike govore više od 1.000 reči

Da bi ojačala kosti pred operaciju, preporučeno joj je da pije sedam litara mleka dnevno. Uz to, podvrgla se ekstremnoj operaciji u kojoj joj je deo lobanje uklonjen kako bi joj se umetnuo u jagodice.

Objavljeno:

Svetski poznata glumica Danijela Vestbruk poznata je svima po svojoj ulozi u kultnoj seriji "Eastenders". Nažalost, tenutno je poznatija po najlošije odrađenim estetskim zahvatima.

Već nekoliko godina situacija s njenim izgledom je postala sve teža, a Danijela je javno priznala medijima da se suočava s ozbiljnim komplikacijama usled ovih zahvata. Izjavila je da joj lice doslovno truli kao posledica neuspešnih estetskih intervencija. Otkrila je da je nekada bila redovan korisnik kokaina, što je takođe doprinelo propadanju njenog zdravlja. Ali posebno je istakla da je loše izveden estetski zahvat iz 2015. godine uzrok ozbiljnih problema, uključujući osteoporozu.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da bi ojačala kosti pred operaciju, preporučeno joj je da pije sedam litara mleka dnevno. Uz to, podvrgla se ekstremnoj operaciji u kojoj joj je deo lobanje uklonjen kako bi joj se umetnuo u jagodice. Međutim, nedavne fotografije s plaže pokazuju da se situacija nije poboljšala, već naprotiv, postaje sve izazovnija.

- Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zgog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu, nekad imam tolike bolove rekla je za „Mirror“.

Slučaj Danijele Vestbruk ukazuje na važnost pažljivog pristupa estetskim zahvatima i odgovornog odnosa prema sopstvenom zdravlju. Estetske intervencije mogu biti korisne i doneti poboljšanja, ali je važno da se izvode od strane kvalifikovanih i iskusnih stručnjaka, uz pravilan postupak i naknadnu negu.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj slučaj takođe ukazuje na važnost samoprihvatanja i ljubavi prema sopstvenom telu. Svako od nas je jedinstveno i lepo na svoj način, bez obzira na nepravilnosti ili nedostatke. Trebamo negovati pozitivan odnos prema sebi i fokusirati se na unutrašnju lepotu, koja je mnogo važnija od spoljašnjeg izgleda.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nadamo se da će Danijela Vestbruk pronaći put ka ozdravljenju i da će ova situacija poslužiti kao podsetnik svima da se brinemo o svom zdravlju i prihvatimo sebe takvima kakvi jesmo.

00:40

SUD JE UTVRDIO DA JE SMRT IZVRŠENA NASILNIM PUTEM! Advokat za Kurir TV povodom smrti pacijenta: Lekar se branio NA OVAJ NAČIN!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.