PRIZNALA DA JE ELITNA PROSTITUTKA 10 GODINA: Zaradila je GOMILU NOVCA, a svi je znate POD OVIM IMENOM
Amanda Gof, Foto: Printscreen Instagram/amandagoffofficial

ispričala

PRIZNALA DA JE ELITNA PROSTITUTKA 10 GODINA: Zaradila je GOMILU NOVCA, a svi je znate POD OVIM IMENOM

Nedavno je za "Daily Mail" napisala kolumnu o ženskim navikama u krevetu koje odbijaju muškarce, a mi je prenosimo u celosti

Objavljeno: 10:12h

Amanda Gof, odnosno Samanta X, je Britanka koja je čitavu deceniju radeći u industriji za odrasle, odnosno kao elitna prostitutka. Kaže da je zahvaljujući ovom iskustvu zaradila mnogo novca, ali je takođe naučila praktično sve o muškom mozgu. Tvrdi da sada o ponašanju muškaraca zna više nego što bi bilo koja knjiga ili kurs mogle da je nauče.

Nedavno je za "Daily Mail" napisala kolumnu o ženskim navikama u krevetu koje odbijaju muškarce, a mi je prenosimo u celosti.

Kada je moj urednik želeo da pišem o tome šta je ono što muškarce odbija u seksu, pomislila sam da mu vratim prazan mejl. Jer kada je u pitanju seks, ne možete da uradite mnogo toga da odbijete muškarca. Ne kažem da oni nemaju standarde. Samo ukazujem na to da kada se muškarcu ponudi odnos na tanjiru, teško da ćete ga čuti kako kaže: "Ne večeras, ljubavi, ne sviđa mi se tvoj sjaj za usne". Muškarci vole seks, u stvari on im je potreban.

Poznajem muškarce koji ne mogu da se skoncentrišu na poslu, ne mogu normalno da funkcionišu ako nemaju redovan seks. Ne bih rekla da njihova požuda vlada njihovim životima, ali seks i želja za njim mogu da budu najveća propast moćnih muškaraca.

Dakle, šta je ono što muškarci ne žele u krevetu?

Amanda Gof
foto: Printscreen, Instagram Amanda Gof

Žene mogu da se oblače kako žele, mogu da se šminkaju i nanose losion za samopotamnjivanje koliko god žele. Mi to radimo za sebe. Ali, ako to radite da biste impresionirale muškarca, sačuvajte ove proizvode za neku drugu priliku - većina to mrzi. Losion za samopotamnjivanje ima čudan miris, lako zaprlja posteljinu, a jedan muškarac mi se čak požalio da ima fleke na licu nakon što je poljubio svoju ljubavnicu. Žele da vide i pomirišu pravu tebe. Žele da vide vaše lice bez šminke, niko ne voli iznenađenje ujutru. Suština je da mu pokažete ko ste. Dok je higijena na nivou, prirodni miris tela je seksi. Muškarci vole prirodni miris žene.

Previše priče tokom seksa

Malo prljavih razgovora je u redu, ali eksplicitno pričanje tokom čitavog odnosa može da ode predaleko. Nekoliko seksi rečenica će ga napaliti, ali ako neprestano insistirate na lascivnom razgovoru, to može da dovede do pritiska i gubitka interesovanja, pa i erekcije. Muškarci često moraju da se fokusiraju na akciju i ne kažem da ne mogu da rade dve stvari u isto vreme, ali... neka bude kratko i seksi!

Bebeći razgovor

Ne moram da objašnjavam zašto.

Ne vole kada ste previše obrijane

Ovo će vas možda iznenaditi, jer je čak i mene iznenadilo. Imala sam više muškaraca koji su mi priznali da više vole kada dole imam dlačice, nego kada nemam. Iako žene možda više vole brazilsku depilaciju ili epilaciju jer im to deluje uredno, više od nekoliko muškaraca mi je reklo da više vole "divlji" izgled i da žele da žene puste svoju "šumicu".

Lažiranje orgazama

Skoro 100 odsto muškaraca nema pojma da glumite orgazam. Ne morate to da radite, dugujete svom partneru da budete autentične i iskrene. Seks bi trebalo da pričinjava zadovoljstvo za oboje, ne radi se samo o muškom zadovoljstvu. Muškarci žele da vam ugode, da vas usreće u krevetu i niko ne voli lažne orgazme.

Stalno ih pitate da li vas vole

Nema ničeg seksi u tome da vam treba nepotrebno uveravanje da vas voli. Ako se osećate nesigurno, pričajte sa prijateljicama ili terapeutom. Ne prebacujte to na njega, očekujući da će vas uveravati u svoja osećanja svakih pet minuta. Ovo je nezdravo za svaku vezu, i nije nimalo seksi.

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.