ISCURIO INTIMNI SNIMAK MEDICINSKE SESTRE: Kolege je razotkrile, a onda je I NJEN MUŽ dao OTKAZ! (VIDEO)
Medicinska sestra, Foto: Printscreen/Instagram/theallierae

sve se saznalo

ISCURIO INTIMNI SNIMAK MEDICINSKE SESTRE: Kolege je razotkrile, a onda je I NJEN MUŽ dao OTKAZ! (VIDEO)

Sada misli da je to nešto najbolje što joj se desilo

Objavljeno: 06:56h

Eli Rej (37) iz Bostona dospela je u medije pre dve godine kada je bila prisiljena da da otkaz na mestu više medicinske sestre na odeljenju intenzivne neonatalogije, jer su kolege otkrile njen profil na OnlyFansu i prijavili je upravi. Ona se tada našla pred ultimatumom, ili OnlyFans nalog ili posao medicinske sestre, a posle 15 godina u zdravstvu rešila je da napravi presedan i sve napusti. Prema njenim rečima, nikada se nije pokajala.

- Bila sam totalno slomljena kada su me kolege prijavile, ali sada shvatam da su mi zapravo učinili uslugu. Konačno imam više vremena da se posvetim porodici. Suprug mi je najveća podrška. Nije tajna da objavljujemo se*si sadržaj na kome smo nas dvoje, ali on zapravo uopšte ne voli da se eksponira. Zato se trudi da mu se nigde ne vidi lice. Van kamera mi smo samo običan par - objašnjava ova žena, a prenosi San.

Eli izgleda da sve u životu postiže, pa tako ona ima i trojicu sinova od 19, 18 i 13 godina. Prema njenim rečima, to što je prešla u industriju zabave za odrasle nije značajnije promenilo njen život.

- Generalno živimo vrlo normalnim životom. Moj suprug Stiv i ja ne snimamo svaki dan, možda dva ili tri puta mesečno. Ostalo vreme smo samo roditelji koji vode posao od kuće. Naša deca obavljaju kućne poslove, zajedno gledamo filmove, idemo na večeru. Zapravo mi je prelazak na OnlyFans pružio priliku za puno normalniju porodičnu atmosferu. To mi je dalo mogućnost da budem kod kuće sa svojom decom mnogo više nego pre. Primera radi, kao medicinska sestra na intenzivnoj nezi retko sam bila kod kuće za praznike. Prošli Božić je bio prvi nakon godina i godina da sam zapravo bila s njima. Zaista sam presrećna. Ovaj posao mi je omogućio i da često putujem sa porodicom, tako smo posetili Dominikansu Republiku i Havaje, što inače ne bismo mogli - objašnjava nova OnlyFans zvezda.

Naime, dok je kao medicinska sestra imala krajnje prosečnu platu, ona sada zarađuje više novca nego ikada u životu, a na mesečnom nivou zaradi i do 360.000 dolara.

- Toliko mi dobro ide, da je i moj Stiv dao otkaz i prešao da meni sređuje logistiku. Nisam ja kriva što sam atraktivna. Dok sam radila u bolnici uvek su pacijenti i osoblje bili ti koji bi flertovali sa mnom. Priznajem da mi je to povremeno laskalo, iako nikada nisam odgovorila flertom jer sam veoma profesionalna. Sada kada sam u erotskoj industriji u početku me je bio strah da ne saznaju komšije, ali više nemam problema sa tim. Snimam sa svojim suprugom. Ponekad se dogovorimo da snimimo nešto, ali se toliko zanesemo da zaboravimo i da uključimo kameru. Ludo smo zaljubljeni i nemamo problem da priznamo da od snimaka naše intime veoma lagodno živimo - objašnjava Rejeva.

Eli priznaje da u početku nije bilo lako i da su im pojedini prijatelji okrenuli leđa, ali porodica je uvek bila uz njih.

- Rekli smo našim prijateljima i oni misle da je to stvarno super. Vodim ljubav samo sa svojim mužem i snimam se* samo sa njim, pa ko bi mogao mrzeti nekoga ko to čini i zarađuje na tome? Ionako ćemo se se*ati, pa zašto ne bismo na tome i zarađivali? Mislim da je to jako dobar posao. Osim mojih starih kolega, koji su me razotkrili na poslu, izgubili smo i šačicu prijatelja. Neki od njih su prestali da razgovaraju sa nama preko noći. Međutim, naši pravi prijatelji i porodica znaju da se ništa drugo nije promenilo, mi smo uglavnom isti ljudi. Moja mlađa sestra i njen suprug su mi velika podrška, čak pomažu i sa admin stranicom - objašnjava ova nekadašnja medicinska sestra.

(Espreso / Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.