IZABERITE JEDNO OKO SA SLIKE I SAZNAJTE ŠTA KRIJETE DUBOKO U SEBI! Precizan test ličnosti koji OTKRIVA MNOGO o vama
Oko, Foto: Profimedia

saznajte!

IZABERITE JEDNO OKO SA SLIKE I SAZNAJTE ŠTA KRIJETE DUBOKO U SEBI! Precizan test ličnosti koji OTKRIVA MNOGO o vama

Test ličnosti koji otkriva vaše skrivene osobine

Objavljeno:

Šta se krije u vašem pogledu? Kažu da su oči ogledalo duše, kao i da boja očiju može da otkrije tajne karaktera svake osobe. Ali sada vam donsoimo jedna zanimljiv test ličnosti - oko koje sa slike na prvi pogled odaberete može vas povezati sa nekim dubljim, podsvesnim delom vašeg bića.

Pogledajte sliku, izaberite jedno oko i pročitajte šta o vama test ličnosti govori:

Odaberite jedno oko sa slike
Odaberite jedno oko sa slikefoto: PRINTSCREEN/ILUSTRACIJA/LIFEHACKER.RU

1. Otvorena duša

Koju ključaonicu biste najradije prvu otključali? Odgovorite i saznajte kakva vas budućnost čeka

Uvek ste i sa svima veoma prijateljski raspoloženi, spremni za nova poznanstva. Ubeđeni ste da je bolje rizikovati i dobiti par udaraca nego da se ogradite od sveta. Nikada se nećete pretvarati da ste uplašeni ili bespomoćni. Pokušajte sami da rešite svoje probleme. Ali ne ostavljajte drugog bez podrške, sa osmehom ćete priteći u pomoć, čak i ako vam u ovom trenutku nije lako. Uvek ćete naći snagu u sebi ako drugima bude potrebna vaša pomoć.

2. Svesni

Trudite se da ispunite dobra očekivanja i sve što radite, radite sa integritetom. Živite sa saznanjem da sve što radite utiče na živote drugih. Malo ste zatvoreni – nikada nećete pokazati da li ste zbog nečega uznemireni. Videli ste dovoljno nesreće i nepravde i nosite sva svoja iskustva u sebi. Imate visoke ideale, a i sami nastojite da budete osoba koja će učiniti ovaj svet boljim mestom. Počinjete od sebe i svesni ste da je to važno da uradite.

3. Skloni riziku

Vi ste osoba sa nepromišljenom prošlošću koja vas proganja i sada. Ne možete ništa da uradite povodom toga, ali barem ne shvatate život previše ozbiljno. Svoje sumorno raspoloženje nikada ne pokazujete drugima. U potpunoj tišini podnosite sve nedaće i držite misli za sebe. I uvek gledate u budućnost sa poverenjem. Majstor ste da se izvučete iz izazova, a obično ih sami sebi napravite.

4. Filozof

Vi ste osoba koja razmišlja o svima i svemu. Važno je da razumete duboko značenje stvari. Stalno lebdite u svojim mislima i ponekad vam je teško da se odvratite od njih. Nikada nećete pokazati ako sumnjate u nešto. Čak i ako niste došli do konačnog mišljenja o bilo kom pitanju, pokazaćete potpuno poverenje. Za vas je život kao slagalica: volite da sastavite delove u celinu. I, iako možda niste potpuno sigurni u pravu svrhu sveta, osećate se prijatno u njemu.

5. Osoba puna misterije

Niste osoba koja će otvoriti dušu prvom licu, teško je odgonetnuti vaše tajne. Kombinujete mnoge protivrečnosti, a vaše raspoloženje se stalno menja. Pričate drugima malo o sebi. Sve radite u tišini, a svojim postupcima možete svakoga da zbunite. Više volite da upoznate osobu pre nego što razgovarate sa njom. A vi govorite samo ono u šta ste sigurni.

6. Senzualna priroda

Zapišite sve i ništa ne zaboravljajte. Neverovatno ste osetljivi na one oko sebe. Vaša osećanja su uvek duboka, a čak i manji događaj može snažno uticati na vas. Lako vas je nasmejati i isto tako lako navesti do suza. Ali trudite se da ne pokažete koliko su vaša osećanja krhka. Ali često pokazujete ljudima koliko možete biti pronicljivi. Možete predvideti promene u svom životu i retko grešite. Vi ćete prvi pitati šta se dogodilo: ne možete a da ne primetite čak ni skrivene emocije kod druge osobe.

7. Energični

Uvek ste energični, imate snažnu motivaciju i entuzijazam. Nema ničeg veštačkog kod vas. Imate jednostavan stav prema svemu: ili volite nešto ili mrzite. Imate mišljenje o svemu na svetu, imate brz um. Ali ne volite da pokažete koliko ste razdražljivi ponekad. Imate mnogo energije i nije iznenađujuće što ste ponekad nervozni. Volite da pobedite sve. Niste najbolji asistent, već veliki sanjar.

8. Autentični

Sve kod vas je neobično: hobiji, interesovanja, uverenja, radnje. Uvek ste bili potpuno svoji. A tradicije ili pravila vam baš ne smetaju. Radite stvari na svoj način, ali ne pokušavajte da promenite neizbežno. Ne krijete ništa od sveta – nemate šta da krijete. A oni koji vas osuđuju izazivaju samo osmeh. Želeli biste češće da srećete ljude poput vas. Volite da budete nekonformisti, promene su vam zabavne.

9. Intuicija

Dobro razumete ljude. Možete reći mnogo o drugoj osobi po njenom izrazu lica ili tonu glasa. I uvek primetite ako vas lažu. Niste previše iskreni prema drugima, govorite o sebi samo ono što mislite da je neophodno. Dobro ste upućeni ne samo u druge, već i u sebe. Uvek vidite kada neko želi da manipuliše vama, a vi znate kako da manipulišete ljudima. Obično ne koristite ovaj metod, ali znate kako da se zaštitite od manipulatora. Lako čitate ljude.

(Espreso / Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.