UŠLA U STRASTVENU VEZU SA MOMKOM, A NIJE NI SLUTILA KO JE JOŠ UMEŠAN: Držačete se za glavu posle ISTINE
ilustracija, Foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

HIT HITOVA

UŠLA U STRASTVENU VEZU SA MOMKOM, A NIJE NI SLUTILA KO JE JOŠ UMEŠAN: Držačete se za glavu posle ISTINE

Nije ni slutila da će strast odmah buknuti među njima

Objavljeno:

Da ljubav ne bira, često je svako od nas osetio na sopstvenoj koži. Ma koliko se mi trudili da pronađemo nekog idealnog partnera, srce ipak nađe svoj put. Neretko završimo u vezi sa nekim ko nam nije bio ni na kraj pameti. Neki od nas ulaze i u takozvane zabranjene veze kojim dodatno sebi unose adrenalin ali i probleme u vezu.

Takva situacija desila se i jednoj devojci koja je uplovila u strastvenu avanturu sa bratom svoje najbolje prijateljice.

- Spavam sa prekrasnim muškarcem, ali znam da moja najbolja prijateljica to neće odobriti. Problem je što se potajno viđam sa njenim bratom, zlatnim dečakom porodice. Onaj koji je išao na otmeni Univerzitet i jednom sreo pokojnu kraljicu. Nema šanse da će me moja drugarica smatrati dovoljno dobrim da mu "poližem" čizme a kamoli bilo šta drugo. Poznajem porodicu godinama i kada ona govori o njemu, to je sa prigušenim poštovanjem. Kad bi samo znala kakav je iza zatvorenih vrata.... Čovek je životinja i tako se dobro slažemo - počinje svoju ispovest anonimna devojka, a prenosi Dejli Star.

Kako objašnjava dalje, njihov susret bio je spontan i od tada je sve krenulo. Nije ni slutila da će strast odmah buknuti među njima.

- Sastali smo se pre šest meseci nakon što smo naleteli jedno na drugo tokom poslovne konferencije. Bilo mu je dosadno kao i meni pa smo svratili u bar na piće. Nekoliko sati kasnije bili smo u njegovoj sobi i bukvalno smo cepali jedno drugom odeću. Diskretno se sastajemo u zabačenim restoranima i provodimo vrele noći u njegovom gradskom stanu - govori ova devojka u svojoj vrućoj ispovesti.

- Muka mi je od skrivanja u senci. Prestara sam za glupe igre. Kaže da mu nije stalo do porodice i da treba da izađemo u javnost, ali se bojim reakcije i osude. Nisam samouverena osoba i brinem se da će me moj prijatelj odbaciti jer sam se usudila da volim nekog ko nije u mojoj ligi. Optužiće me za nelojalnost i zloupotrebu dobrih odnosa sa njihovom porodicom. Nepotrebno je reći da je ogorčena i posramljena ali je svestan mojih osećanja. Kako da rešim situaciju sa svojom prijateljicom, a da ne započnem svađu? - pita se ona.

Savet za svoj ljubavni problem potražila je od stručnjaka za emotivne veze na sajtu Dejli Star. Ona joj je skrenula pražnju na to da bi morala da preispita da li je njeno prijateljstvo zaista iskreno i vredno, a potom da sa partnerom razgovara o tome da li njihova veza zapravo ima budućnost.

- Vi ste odrasli i možete da radite šta god želite. Kako to da si dovoljno dobra da joj budeš prijatelj, ali ne i snaja? Šta je čini tako superiornom? Da li je tokom godina stekla naviku da vas ponižava ili govori kako niste na istom nivou? Treba da joj se ukaže da je njen brat individualna osoba. Možda ne odobrava da spavate sa nekim iz njene porodice, ali to je šteta. Istina je da ovu vezu nećete moći da čuvate u tajnosti zauvek jer će vas neko na kraju uočiti i pročuti će se. Razgovarajte sa svojim dečkom danas i pronađite najbolji način za dalje. Ne dozvolite da budete maltretirani ili zastrašeni jer je previše vremena i energije već potrošeno - poručuje joj savetnica Džejn.

(Espreso/Srecna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.