ISPLANIRAO JE VERIDBU I ČEKAO DEVOJKU NA ROMANTIČNOM MESTU: Nastavak PRIČE tera suze NA OČI
ilustracija, Foto: Profimedia

tužna priča

ISPLANIRAO JE VERIDBU I ČEKAO DEVOJKU NA ROMANTIČNOM MESTU: Nastavak PRIČE tera suze NA OČI

Kako je pojasnio mladić, on i devojka po imenu Elis bili su u vezi tri godine.

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Redit često se mogu pročitati raznorazne emotivne ispovesti, međutim, priča jednog mladog Britanca rasplakala je i najtvrđa srca.

Naime, on je ispričao kako ga je devojka, s kojom je bio tri godine u vezi i sa kojom je živeo, bez ikakvog objašnjenja brutalno ostavila u trenutku kad je isplanirao savršenu veridbu. Njemu ni do danas nije jasno šta se zapravo dogodilo tog dana dok je s prstenom u džepu očekivao da ona dođe, a dogodio mu se neslućeni pakao.

Sve pripremio

Kako je pojasnio mladić, on i devojka po imenu Elis bili su u vezi tri godine.

- Super smo se slagali, živeli smo zajedno i više puta smo planirali brak i decu. Ona mi je čak više puta stavila do znanja da sanja kako ću je zaprositi. Budući da smo oboje bili finansijski stabilni i s dobrim poslovima, nije bilo prepreka za naš brak ili sam ja bar tako mislio - počeo je svoju ispovest taj mladić.

Nakon što je odabrao savršen prsten, počeo je da planira kako će je zaprositi.

- Zamolio sam njena dva najbolja prijatelja, Dejvida i Lijama, da mi pomognu da organizujem savršenu veridbu i oni su sa oduševljenjem prihvatili. Pronašli smo malu, preslatku kolibu okruženu šumom i prirodom, a ja sam uzbuđen sa najbližim prijateljima došao i sve pripremio. Dejvid i Lijam su trebali da dovedu Elis, a da ona ništa ne posumnja - ispričao je on.

Međutim, u vreme kada je Elis trebalo da stigne sa prijateljima stigne, njih nije bilo.

- Unervozio sam se i pozvao telefonom Dejvida i Lijama, ali niko se nije javljao. Uplašio sam se da im se nešto dogodilo dok su dolazili, pa sam panično pozvao i Elis, ali ni se ona nije javila. Izbezumljen od brige naizmenično sam ih zvao sve dok se na njen telefon nije javio Lijam - nastavio je svoju ispovest mladić.

Bez objašnjenja

Prema njegovim rečima, Lijam je zvučao hladno i grubo i samo mu je saopštio da Elis raskida s njim.

- Bio sam šokiran. Tražio sam da razgovaram sa svojom devojkom, ali mi je on rekao da mi je poručila da je zaboravim da postoji i da sam mrtav za nju. Iste večeri njih dvojica su došli u naš stan po njene stvari i kategorički su odbili da mi kažu šta se dogodilo - rekao je mladić.

Nakon što ga je bez reči ostavila on je pokušao da razgovara sa njenim roditeljima koji su takođe biti u šoku zbog ćerkinog gesta.

- Ni njima ništa nije bilo jasno. Obećali su da će pokušati s njom da razgovaraju i da će mi se javiti. Nikad više se nisu javili. Ja ni danas ne znam šta se dogodilo i zašto mi je tako bezdušno slomila srce - završio je očajni muškarac čija je priča mnoge zaintrigirala.

Očekivano su usledili mnogobrojni komentari.

- Ovo je užasno! Žao mi je zbog tebe, čini mi se da si fin momak i nisi zaslužio ovako nešto -

- Tragično. Posle tri godine veze i zajedničkog života zaslužio si da te pogleda u lice i kaže ti zašto te ostavlja -

- Možda je i bolje što je ispalo ovako. Zamisli da si se zaprosio i da te je tako ostavila pred olatarom. Neki ljudi nemaju ni stida ni srama. Veruj mi, biće ti bolje bez nje koja je užasna osoba - bili su samo neki od komentara na njegov post.

(Espreso/Srecna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.