IMATE 11 SEKUNDI DA PRONAĐETE ČETVRTU RUKU KOJA DRŽI FLAŠICU: Iluzija koja je MNOGE NAMUČILA, da li ste uspeli?
Iluzija, Foto: Printscreen Twitter/Jen Gentleman

pogledajte lepo

IMATE 11 SEKUNDI DA PRONAĐETE ČETVRTU RUKU KOJA DRŽI FLAŠICU: Iluzija koja je MNOGE NAMUČILA, da li ste uspeli?

Ovog puta nova i stvarna optička iluzija zbunila je onlajn korisnike

Objavljeno: 21:48h

Svi uživamo u optičkim iluzijama koje stavljaju naš mozak i našu moć posmatranja na test, pa optičke iluzije brzo postaju popularne na društvenim mrežama.

Stvari mogu postati zaista zanimljive sa pravim tajmingom fotografije snimljene iz neobične perspektive.

Ovog puta nova i stvarna optička iluzija zbunila je onlajn korisnike. Zbog činjenice da mnogi ljudi ne mogu da na fotografiji pronađu četvrtu osobu, snimak grupe prijatelja kako se kucaju flašama na izletu u prirodi postao je viralan. Devojka sa nadimkom @JenMsft postavila je sliku na Tviter i napisala „Moj mozak odbija da poveruje da su na ovoj fotografiji 4 osobe“. Četiri male flašice su jasno vidljive, međutim, čini se da samo tri ruke drže te boce.

Imate li problem da uočite četvrtu osobu? Niste sami, tako da ne brinite. Jakna četvrte osobe sjajno se uklopila u stenoviti put i pozadinu u kojoj grupa stoji, ostavljajući utisak da je četvrta ruka odsutna. Sada, pogledajte bliže. Primetićete plavu rukavicu četvrte osobe.

Koliko vam je trebalo da uočite ruku četvrte osobe? Ako ste bili brzi da je primetite i to ste uspeli za manje od 11 sekundi, to znači da imate briljantne veštine zapažanja. Pronalaženje poteškoća u uočavanju muškarca ne znači da ste manje pametni. Nastavite da testirate i vežbajte sa više optičkih iluzija koje će vam izoštriti mozak.

Majke i snajke:

00:52

Ne propustite najzabavniji kulinarski šou Majke i snajke na Kurir televiziji

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.