IBRAHIM PAŠU JE OBOŽAVALA SRBIJA, A SADA JE PROMENIO LIČNI OPIS I IDENTITET: Evo kako on IZGLEDA DANAS (FOTO)
Ibrahim paša, Foto: Printscreen/Instagram/Ibrahimpasha2023

PROMENIO SE

IBRAHIM PAŠU JE OBOŽAVALA SRBIJA, A SADA JE PROMENIO LIČNI OPIS I IDENTITET: Evo kako on IZGLEDA DANAS (FOTO)

Ove godine će popularni glumac napuniti 45 godina

Objavljeno:

Serija "Sulejman Veličanstveni" doživela je veliki uspeh na našim prostorima, što ne čudi jer je najuspešnija turska serija u istoriji.

Domaća publika obožavala je glavne likove, a miljenici dama bili su Bali beg, kog je igrao Burak Ozčivit, i Ibrahim paša Pargalija, kog je glumio Okan Jalabik.

U stvarnom životu kako prenose turski mediji, ovaj glumac je pravi Kazanova.

Okan je jedan od najbolje plaćenih glumaca u seriji, a gotovo da nema glumice koja je odolela njegovom šarmu. Na njega je pala i Selma Ergeč, njegova sultanija Hatidže koju je osvojio tokom snimanja.

A
foto: Printscreen/Youtube/ТУРСКИ ГЛУМЦИ

Njihova strasna veza trajala je godinu i po, a zbog nje je ostavio svoju verenicu, glumicu Hande Soral, iako je već bio ugovoren datum venčanja. Kao razlog Selminog i Okanovog raskida navodi se podatak da Okan vodi buran noćni život i stalno izlazi, zbog čega ga je Selma isterala iz stana. „Porodica i ljubav su za mene dve najvažnije stvari u životu, ali ako odnos ne funkcioniše, iluzorno je očekivati da će se partner promeniti. Zbog toga ne treba gubiti dragoceno vreme, nego krenuti dalje“, rekao je Okan koji je u novoj vezi.

Okan je zbog uloge morao da nauči jahanje i mačevanje, kao i da savlada osnove grčkog, italijanskog, latinskog i mađarskog jezika. Takođe je naučio i da drži violinu, iako mu je draža bas gitara.

Ove godine će popularni glumac napuniti 45 godina.

Glumac koristi društvenu mrežu Instagram, gde povremeno deli svoje fotografije, pa tako s vremena na vreme pokaže damama da se nije mnogo promenio od svoje najpoznatije uloge.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.