JEO JE UVEK ISTI KEKS, A ONDA JE SAZNAO NEŠTO ŠTO MU JE ZGADILO ŽIVOT: Evo šta je unosio u ORANIZAM
Keks, Foto: profimedia

užas

JEO JE UVEK ISTI KEKS, A ONDA JE SAZNAO NEŠTO ŠTO MU JE ZGADILO ŽIVOT: Evo šta je unosio u ORANIZAM

Čim ih je videla, devojka je odmah prasnula u smeh i saopštila tati vesti

Objavljeno:

Nemaju svi tu slobodu da napuste radno mesto kako bi otišli u radnju po užinu ili u restoran na ručak.

Zato je jedan vozač stekao naviku da, svake nedelje kada se zasutavi na pumpi da sipa gorivo u svoj kombi, kupi i keksiće za lakše varenje. I tako već 20 godina.

- Nedavno sam pričala sa tatom o poskupljenju goriva i to ga je navelo da priča o radnji na uglu u koju svrati svake nedelje po kutiju keksa. Tako radi već 20 godina. Rekao je da su mu oni omiljeni i da je to jedina radnja gde može da ga pronađe - rekla je ova devojka.

- U svakom slučaju, nekoliko dana nakon našeg razgovora, doneo je kući jedno pakovanje da ih i ja probam - ispričala je njegova ćerka na "Reditu".

Čim ih je videla, devojka je odmah prasnula u smeh i saopštila tati vesti.

- Bilo je jasno kao dan da je reč o psećim poslasticama. On ih jede već 20 godina! Iskreno, ne mogu da verujem. Već satima ne prestajem da se smejem. Kaže da nije znao da su pseći jer nisu u obliku kosti - dodaje.

Nakon "otkrića" ćerka je pitala oca da li će nastaviti da jede iste keksiće, na šta je on odgovorio da još nije odlučio.

- Ovo je bilo pre nedelju dana, pa kada je danas otišao da sipa benzin, poslao mi je poruku da jednostavno više nemaju isti ukus sada kad zna da su namenjeni psima - zaključila je ona.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.