MALO KO ZNA DA JE ONA MAJKA IVE ŠTRLJIĆ: Ostaćete začuđeni, BILA JE POZNATA U SVOM POSLU (FOTO)
Iva Štrljić, Foto: Sonja Spasić

paŽnja

MALO KO ZNA DA JE ONA MAJKA IVE ŠTRLJIĆ: Ostaćete začuđeni, BILA JE POZNATA U SVOM POSLU (FOTO)

Pisalo se godinama unazad da su glumica i glumac u zavadi i da ne pričaju. Međutim, Iva je sve to svojevremeno oštro demantovala, a u jednom momentu oglasio se i Milan

Objavljeno: 14:06h

Čuveni glumac Milan Štrljić mlađima je poztnat kao otac Ive Štrljić. Beograd je napustio početkom ratnih devedesetih, a neposreedno pred uzbijanje rata razveo se od svoje prve supruge, Ivine majke balerine Slavice, sa kojom ima i sina Luku.

Po povratku u Hrvatsku upoznao je svoju drugu suprugu fizioterapeutkinju Dašu i sa njom dobio sina Frana, a sve to i još mnogo toga što se preplitalo po medijima ukazivalo je na to da sa ćerkom nije u dobrim odnosima.

Milan Štrljić retko govori za medije, osim kada ima poslovni razlog za to, a teme na privatna pitanja izričito izbegava, što nije bio slučaj ovog puta.

Pisalo se godinama unazad da su glumica i glumac u zavadi i da ne pričaju. Međutim, Iva je sve to svojevremeno oštro demantovala, a u jednom momentu oglasio se i Milan.

Iva Štrljić
foto: prentscreen/instagram/Iva Štrljić

– To je sudbina tako je moralo biti. Naravno da sam se odmah vratio u Hrvatsku, čim je rat počeo. Mislim da je to najmanje što čovek može učiniti . Ivi, stoga, nisam bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju. Živi u drugoj državi, ali mislim da joj ni ne trebaju moji saveti nešto posebno, jer dobro zna posao kojim se bavi. Nasledila je moju umetničku crtu – istakao je Štrljić, pa dodao da sa naslednicom nikada ne bi stao pred kamere ili igrao u pozorištu i istovremeno otkrio u kakvom su zapravo odnosu.

– Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem – poentirao je.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.