SVI BRUJE O MARIJI PETRONIJEVIĆ NAKON OVOG SNIMKA: Glumica ništa nije SAKRILA, SNIMILA SVAKI DEO (VIDEO)
Marija Petronijević, Foto: Filip Plavčić

podelila

SVI BRUJE O MARIJI PETRONIJEVIĆ NAKON OVOG SNIMKA: Glumica ništa nije SAKRILA, SNIMILA SVAKI DEO (VIDEO)

Važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, pa su mnogi poznati muškarci uzdisali za njom. Onda je, kao u nekoj bajci, jednog dana odlučila da promeni život iz korena. Vratila se u rodno selo Visibabe i daske koje život znače zamenila motikom i traktorom

Objavljeno: 08:59h

Mariju Petronijević, glumicu raskošne lepote upoznali smo kroz uloge u serijama “Selo gori, a baba se češlja”, “Braća po babine linije”, “Šifra Despot” i mnoge druge.

Važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, pa su mnogi poznati muškarci uzdisali za njom. Onda je, kao u nekoj bajci, jednog dana odlučila da promeni život iz korena. Vratila se u rodno selo Visibabe i daske koje život znače zamenila motikom i traktorom.

U međuvremenu je dobila sina, a svoje pratioce na Instagramu stalno obraduje slikama i snimcima iz svog raja na zemlji.

Ovog puta je podelila kako izgleda njeno imanje gledano iz vazduha.

"Svet može da se posmatra i sa visine, a da pri tome nos ne dodiruje oblake ;) Farma, počunje da liči na ono kako je zamišljena ali ostaje još mnogo truda i rada…", napisala je Marija koja ima farmu ovaca, a bavi se i uzgojem raznog povrća poput rukole, tikve i nekih egzotičnih vrsta.

Da podsetimo, Marija je krajem oktobra 2021. godine rodila sina, a svog supruga je krila od očiju javnosti. Međutim, sredinom prošle godine otkriveno je da je u pitanju Milinko Isaković, a glumica se s njim i pojavila na premijeri filma "Komedija na tri sprata". Kako se u medijima pisalo, on je humanitarac iz Loznice i IT stručnjak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.