OVAJ TEST JE SVIMA SVE POGODIO: Da li znate PRAVI ODGOVOR na postavljeno pitanje?
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVAJ TEST JE SVIMA SVE POGODIO: Da li znate PRAVI ODGOVOR na postavljeno pitanje?

Test se zasniva na jednoj jednostavnoj postavci. Svaka životinja simbolizuje nešto, a ona koju ste izabrali otkriva puno o vašoj ličnosti

Objavljeno: 12:01h

Kratak i zabavan test ličnosti koji otkriva šta je skriveno u vašem srcu i ko ste zaista! Potrebno je samo da odaberete jednu životinju za koju mislite da bi se na visokom drvetu mogla dokopati banane.

Ovaj test ličnosti postao je popularan na društvenim mrežama, a monogi ističu kako je tačno pogodio njihovu glavnu karakternu crtu. Na TikToku ovaj test ličnosti postavila je gospođa Hedije Safijari.

Brz test ličnosti, koji će vam pomoći da spoznate svoju ličnost. Postoji veoma veliko drvo banane i ima četiri životinje – lav šimpanza veveruica i žirafa.

Oni se takmiče ko najbrže može da ubere bananu sa drveta. Šta mislite ko će da pobedi?

Test se zasniva na jednoj jednostavnoj postavci. Svaka životinja simbolizuje nešto, a ona koju ste izabrali otkriva puno o vašoj ličnosti.

Pročitajte rešenja:

Voće, Povrće, pijaca, Cene, Palilulska pijaca, Banane, Maline
foto: Aleksandra Čolić

Ako je vaš odgovor ŽIRAFA - vi ste osoba koja se uvek vodi logikom. U životu ne prepuštate ništa slučaju i emocije držite pod kontrolom. Vaša snaga je um, a pre svake odluke dobro razmislite o svim opcijama i soluicijama, a tek onda pravite prvi korak.

Ako je vaš odgovor VEVERICA - vi ste večiti optimista. Uprkos svim izazovima koji vas snađu, uvek mislite da će sve da bude u redu. Baš to vam pomaže da sačuvate vedrinu duha, mladolikost i zdravlje. Gledate život sa pozitivne strane, pa je za vas samo nebo granica.

Ako je vaš odgovor ŠIMPANZA - Vi ste mudri mislilac. Kod vas je sve u životu dobro isplanirano, a iz prošlosti samo učite. Svakao iskustvo za vas je važna lekcija. Imate sjajan intelekt i znate kako da u životu dobijete ono što želite.

Ako je vaš odgovor LAV - vi ste vatreni borac koji se ne plaši izazova. Ovo su ljudi koji iz svake nevolje izađu jači i još spremniji da ostvare svoje ciljeve. Imate čeličnu volju, veliku motivaciju i hrabrost. Iako delujete hladno i strogo, unutra je meko i nežno srce.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.