"SUMNJAM DA ME VARAO SA MOJOM SESTRIČINOM": Udovica saznala CELU ISTINU na neverovatan način, od tad NEMA MIRA!
Žena plače / Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

"SUMNJAM DA ME VARAO SA MOJOM SESTRIČINOM": Udovica saznala CELU ISTINU na neverovatan način, od tad NEMA MIRA!

"Gledajući sad unazad, brinem se da sam zanemarila sve crvene alarme"

Objavljeno:

Jedna žena se požalila terapeutkinji za odnose kako ne može da se otarasi misli da je njen muž koji je preminuo pre šest meseci, imao aferu sa njenom sestričinom.

"Sumnjala sam, ali videvši koliko je njegova smrt uticala na nju, mnogo sam se potresla", rekla je.

Muž ove udovice (47) imao je 52 godine kada je preminuo, a njih dvoje bili su u braku 25 godina i zajedno imaju dvoje dece.

"Kada je oboleo od raka creva, moj život se okrenuo naglavačke", priča potresena žena.

Žena kod terapeuta
Žena kod terapeutafoto: Profimedia

Bilo joj je teško da zamisli svoju budućnost bez supruga, jer je on, kako ona tvrdi, bio jedini muškarac kojeg je stvarno poznavala i njena jedina ljubav. Ubrzo nakon njegove smrti, žena je na Fejsbuku napisala objavu u kojoj je obavestila njihove prijatelje i porodicu o smrti voljenog supruga.

Svi komentari su bili pune podrške i saosećanja, ali jedan joj je najviše zapao za oko - komentar njene sestričine (48). Ona je zapravo napisala jedan poduži tekst o tome kako je on bio neverovatan i kako se nikada neće pomiriti sa njegovim odlaskom.

Ovaj komentar je prilično zbunio i uznemirio udovicu jer sa svojom sestričinom nije bila u kontaktu već 15 godina. Onda je počela da razmišlja o njihovoj mladosti. Njih dve su bile bliske kada je ona upoznala svog muža i uvek je osećala da je njena sestričina zaljubljena u njega. Dodaje i to da je između njega i sestričine bio primetan flert, ali ona je odlučila da ipak sve to ignoriše.

"Gledajući sad unazad, brinem se da sam zanemarila sve crvene alarme".

Prisetila se i kako je u jednom periodu njen suprug bio stalno zaokupiran poslom te da je stalno odlazio na poslovna putovanja.

Sada se pita da li je to bio samo izgovor kako bi mogao da se viđa sa njenom sestričinom.

"Znam da zvuči glupo, ali crv sumnje me izjeda".

Žena plače
Žena plačefoto: Profimedia

Terapeutkinja joj je samo poručila da može samo da zamisli koliko joj je teško pala muževljeva smrt i bez ovih uznemirujućih misli. Iako razume da žena očekuje sada odgvore na neka pitanja, napominje joj kako možda nikada neće saznati pravu istinu.

"Vaše sumnje mogu biti samo to, sumnje", poručuje joj terapeutkinja.

Umesto lupanja glave, ona joj savetuje da se usredsredi na lepe uspomene koje ima sa svojim pokojnim mužem jer te uspomene joj niko ne može oduzeti.

"Čak i da je varao, na kraju je odlučio Vas da oženi i provede ostatak života kao Vaš muž. Ne dopustite da vam ove sumnje koje nisu potvrđene unište sećanje na zajednički život. Razgovarajte sa savetnikom koji može pomoći da rešite ovo", poručuje terapeutkinja.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.