DOK JE DUVALA SVEĆICE, GURNULI JOJ GLAVU U TORTU: Šala postala noćna mora, kad su joj videli lice, počeli da vrište
Slavljenica duva svećice, Foto: Profimedia

SVAŠTA!

DOK JE DUVALA SVEĆICE, GURNULI JOJ GLAVU U TORTU: Šala postala noćna mora, kad su joj videli lice, počeli da vrište

Posle ovog slučaja objavljena su upozorenja u medijima kako bi se izbegao ovaj tip smicalice na rođendanima

Objavljeno:

Proslava 25. rođendana za jednu devojku iz Kolumbije završila se bizarnom povredom i odlaskom u bolnicu kada su drugari pokušali da se našale sa njom.

Oni su hteli da joj gurnu glavu u tortu nakon što je ugasila svećice, ali nisu znali šta se u njoj nalazi. Umesto sa malo šlaga u licu i smešnim fotografijama završila je sa drvenim štapom zabodenim u oko.

Kako je njena sestra rekla za lokalne medije nesreća se dogodila 22. januara, sve se odigralo u sekundi, a nikome u početku nije bilo jasno šta se dogodilo.

– Nije izgubila oko, nema oštećenja mozga, hvala Bogu. Moramo da sačekamo i vidimo kako oporavak napreduje. Još ništa nije sigurno – kazala je ona, prenosi portal Kalle Blue Radio

Posle ovog slučaja objavljena su upozorenja u medijima kako bi se izbegao ovaj tip smicalice na rođendanima, koji je izgleda popularan u toj latinoameričkoj zemlji, a stručnjaci su upozorili da povrede mogu biti veoma ozbiljne.

Inače, velike rođendanske torte, posebno na više spratova, ponekad mogu da sadrže “armaturu” od uspravnih drvenih štapića kako bi bile stabilnije.

Bonus video

02:57

NA MOJ ROĐENDAN POKAZALI SU MI STVARI MRTVOG SUPRUGA! Olivera Budimir tri i po godine tražila telo muža: NISAM MOGLA NI DA PLAČEM

(Espreso/Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.