TVRDI DA JE BOGATAŠ I TO SKRIVA OD SVOJE PORODICE: "Imam i LAŽAN STAN!"
Novac, Foto: Printscreen/Youtube/ 6abc Philadelphia

Laži i prevare

TVRDI DA JE BOGATAŠ I TO SKRIVA OD SVOJE PORODICE: "Imam i LAŽAN STAN!"

Tajanstveni bogataš kaže da bi njegovi roditelji stalno tražili novac od njega kada bi došli, a uz to su boravak kod njega smatrali 'besplatnim odmorom

Objavljeno:

Kada je porodica koristoljubiva, verujemo da bi se svako postavio slično u datoj situaciji. Njegovi roditelji su od njega stalno tražili da ih finansira, a savetovali su isto i ostale članove porodice. A onda više nije mogao da izdrži, pa je rešio da laže...

Jedan multimilioner je otvoreno progovorio o svojoj odluci da svoje veliko bogatstvo sakrije od svoje porodice, objašnjavajući kako to radi iz posebnog razloga. Naime, otkako je njegova mala firma postala popularna, anonimni preduzetnik odlučio je da ćuti o svom bogatstvu. Prvo je osetio potrebu da ćuti o svom bogatstvu kada su roditelji stalno tražili novac od njega kada bi ga posetili, i to čak i kada je imao manju platu, piše Mirror.

Tajanstveni bogataš kaže da bi njegovi roditelji stalno tražili novac od njega kada bi došli, a uz to su boravak kod njega smatrali 'besplatnim odmorom'. Prešavši na popularnu forumsku stranicu Reddit, objasnio je: "Ja sam multimilioneri kad me porodica poseti, iznajmljujem stan i pretvaram da tamo živim. Nakon što sam svojoj obitelji rekao iznos svoje stare plate, koja je bila znatno niža od one koju zarađujem sada, redovito sam ih morao finansirati. Počeli su da govore i drugim članovima porodice da b trebalo da me posećuju ​​i da ću se brinuti o njima. Kad ih posetim kod njih kući, očekuju da im donesem puno poklona i platim svaki put kad izađemo negde… Čak su počeli da mi govore da bi trebalo da dajem doprinos i plaćam školarinu svoje braće i sestara."

Novac, Porodica
foto: Profimedia

Objasnio je da je tokom pandemije korone odlučio da slaže porodicu da je izgubio posao i da se muči s plaćanjem troškova. Ono što se zapravo dogodilo je da je počeo ulagati u razne stvari pa time i više zarađivati. No, njegova ga je porodica, misleći da nema novaca, prestala zvati i nikad se nije čuo s njima osim ako ih nije sam nazvao. Tvrdi da je tada polako počeo da shvata da su ti ljudi, kako ih naziva, 'otrovni' i da bi trebao povući neke granice. Polako je prestao zvati i slati im poruke, i prestao je da ih izveštava oo svom životu jer je odlučio da ga ne zaslužuju.

"Sada sam tako sam blagosloven i zahvalan što sam finansijski opušten. Kako bih se zaštitio, rekao sam svojoj obitelji da sam našao posao, ali da plata nije velika, a da su troškovi života visoki. Sada kada posećuju, plaćaju sami svoje letove i ne izlaze puno. Iznajmljujem lažan stan i kažem porodici da živim tamo, iako zapravo živim u penthausu. Šetamo po kraju u kojem ja zapravo živim i maštamo o tome kako bi bilo živeti na jednom od tih mesta. Držim dva kofera puna svoje stare odjeće i držim tri kutije sa svim svojim uobičajenim posuđem za jelo, knjigama itd. Kad znam da su u poseti, kažem svom pomoćniku da nađe stan u nekom običnom kvartu i da tamo stavi moje stare stvari .Oni zasad apsolutno nemaju pojma o tome", priznao je.

Stan
foto: Profimedia

Kaže da mu je odnos sa porodicom sada malo bolji, pa ne želi izgubiti kontakt s njima. Dodaje i da mu je zabavno lagati o svom životu na taj način, te da svojoj porodici nikada ne planira reći pravu istinu o sebi. Otkako je podelio svoju priču, tema je do danas prikupila više od 350 komentara, a mnogi korisnici priznali su da se ne mogu odlučiti je li to u redu ili ne.

"Iskreno, mislim da bih ja učinio istu stvar", napisao je jedan korisnik. "Ne znam, meni je to jako čudno. Mislim da ipak ne bi trebao tako lagati, vratiće ti se..", komentirala je druga korisnica, dok je treća dodala: "Oni su loši ljudi, ali iz nekog razloga ni ovo ne deluje u redu."

ZA 3 GODINE SAM PROPIO MILION EVRA! Milić Vukašinović je ovako zaradio enorman novac: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške:

01:30

ZA 3 GODINE SAM PROPIO MILION EVRA! Milić Vukašinović je ovako zaradio enorman novac: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške!

(Espreso/ Večernji list.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.