ISPOVEST MLADE KOJOJ SE DEČKO NIJE POJAVIO NA VENČANJU: Zatekla ga je u stanu, a od PRIZORA JOJ JE POZLILO (VIDEO)
Mlada, Foto: Printscreen YouTube/viral stories

priča koja je potresla svet

ISPOVEST MLADE KOJOJ SE DEČKO NIJE POJAVIO NA VENČANJU: Zatekla ga je u stanu, a od PRIZORA JOJ JE POZLILO (VIDEO)

Ispovest devojke po imenu Di dira pravo u srce, teško je da bilo ko ostane ravnodušan

Objavljeno:

Naizgled bajkovita ljubavna priča za jednu devojku pretvorila se u noćnu moru i to samo u jednom danu. Ni više ni manje, surovu istinu o svom partneru saznala je na dan njihovog venčanja. Godinama nakon svega što joj je priredio još ne može da se pomiri sa tim da ju je izigrao, ponizio i potpuno joj uništio veru u ljubav.

Naime, njihova priča počela je u jednom noćnom klubu. Devojka koja se predstavlja kao Di spazila je momka Denija i odmah joj se dopao. Neko vreme su razmenjivali zavodljive poglede, a onda joj je on prišao da se upoznaju.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

- Ja sam Deni Saniko, rekao mi je kad je prišao da se upoznamo. Imao je tamne oči i preplanuli ten. Kada me je pitao da plešemo, pristala sam, a na kraju večeri ispratio me je do kola i upitao me za broj telefona. Bio je drag i iskren i nadala sam se da će me pozvati. Dva dana kasnije zaista me i jeste pozvao kod sebe na večeru. Hrana je bila sjajna, a njegovo društvo mi je prijalo - počela je svoju ispovest devojka čija priča je veoma potresla javnost.

Kada su se ponovo videli, otišli su na karaoke. Uživali su u vremenu koje su proveli zajedno i sve intenzivnije su nastavili da se viđaju. Gotovo da su bili nerazdvojni i među njima se stvorila snažna veza puna poverenja.

- Toliko sam mu verovala da sam mu skoro odmah rekla da imam endometriozu zbog koje sam možda neplodna. Išao je sa mnom na sve preglede. Od starta smo pričali o braku i porodici i to na njegovu inicijativu. Kada sam mu rekla da planiram da zamrznem jajne ćelije jer mi je to verovatno jedina šansa da zasnujem porodicu, Deni se odmah složio i čak mi i sam ubrizgavao hormonske injekcije. Inače, pre nego što sam ga upoznala već sam sebi rezervisala doček nove godine u Londonu. On je predložio da umesto toga zajedno odemo u Čikago i rado sam pristala. Dok smo uživali u Čikagu jedne večeri u restoranu je kleknuo ispred mene. Piljila sam u njega misleći da će mi srce iskočiti iz grudi. “Di, volim te. Želim da provedem život sa tobom. Hoćeš li se udati za mene”, glasilo je pitanje i iako smo bili zajedno svega tri meseca nisam oklevala da kažem “Da”. Kada smo se vratili u Kaliforniju Deni se uselio kod mene i dogovorili smo se da će plaćati polovinu stanarine i računa, što je oko 800 dolara mesečno. Ja sam radila kao nastavnica književnosti pa i sama nisam bila posebno pri novcu i dobro mi je došlo to što sada delimo račune - nastavila je Di svoju priču koja je delovala kao jedna od onih koje će se završiti sa srećnim krajem.

Kraj je, međutim, ubrzo došao, ali nimalo lep, a još manje srećan. Di o tome nije razmišljala kada je zakazala venčanje i već počela da smišlja sve detalje svog veoma bitnog dana. Verovala je da ima ljubav za ceo život i da ono najbolje tek dolazi. Ipak, nije sve teklo po planu, a ona zanesena ljubavlju nije obraćala pažnju na znakove koji su joj ukazivali da on nije čovek za nju.

- Zakazali smo i datum venčanja, 5. jul 2008. godine, što znači da smo bili dosta kratki s vremenom, naročito jer smo planirali veliku svadbu sa 200 gostiju. Moji roditelji su insistirali da sve plate. Deni je želeo da učestvuje u organizaciji jer je želeo da taj dan bude savršen. Čak nam je organizovao privatne časove plesa da bi prvi ples bio savršen. Moji roditelji su platili luksuzan hotel gde će se održati venčanje i ukupno ih je to izašlo 12.000 dolara, plus “sitnice” poput parkinga, balona, di-džeja, cveća, fotografa, sveštenika, moje venčanice, haljina za deveruše i njegovog odela, kao i odela za kuma. Sve to je bilo dodatnih 31.162 dolara. Bilo je mnogo, ali moji roditelji su rekli da će rado sve platiti kako bih ja imala venčanje iz mašte - otkrila je ta devojka koja se detaljno seća svake sitnice svog venčanja.

Kako kaže, ona i njen partner nisu imali mnogo problema, jedini koji je nastao odnosio se na novac.

- Jedini problem koji smo imali bilo je to što Deni nije imao novca da plaća stanarinu. Uselio se u januaru, a samo dva meseca je učestvovao u troškovima. Trudila sam se da mi to ne smeta, ali smetalo mi je. Svakog meseca imao je neki neplanirani trošak i izgovor, ali delovalo je da se oseća zaista loše zbog toga pa sam mu praštala. Planirao je da krene u školu za kuvare pa smo se nadali da će imati i veće prihode. Zato sam pristala da ja dignem kredit za moj verenički prsten. Deni je rekao da će mi vratiti tih 1.000 dolara. Ćutala sam o svemu jer nisam želela da novac stane na put našoj ljubavi. Noć pred venčanje bila sam van sebe od uzbuđenja. Pričali smo uveče telefonom, ja sam bila kod mojih. “Volim te, vidimo se sutra”, rekao mi je kad smo završili razgovor. Ja nisam mogla da dočekam to sutra - kaže Di, a prenosi Novi početak.

I došao je i taj dan. U prelepoj venčanici izašla je iz kola i došla do hotela gde se održavalo venčanje. Nije mogla da dočeka da vidi izraz svog budućeg supruga kada je bude ugledao. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije shvatila je da njega nema nigde u blizini. Ne samo što nije videla svog partnera, već nije bilo nikoga od njegovih zvanica.

- Drugarice su me tešile da će se sigurno uskoro svi pojaviti, ali ja sam predosećala da se sprema nešto strašno. Rekla sam jednoj deveruši da ode do našeg stana i proveri gde je Deni. Sedela sam i čekala da mi javi šta je tamo zatekla. "Di, nestao je, a sa njim i televizor i nešto nameštaja”, rekla mi je. Počela sam da drhtim od šoka. To je bila noćna mora svake mlade. Deni me je ostavio, a pride me je i opljačkao. Ponižena, presamitila sam se jer sam od šoka počela da se tresem i povraćam. Sva sreća pa je moj otac bio pri sebi. U tom trenutku pare mu nisu bile na kraj pameti, samo to da sam ja van sebe od tuge. Smireno je izašao i objasnio gostima šta mi je Deni uradio. Potom je zamolio zvanice da mi pomognu da dođem sebi, rekao im da i dalje važi proslava i da se slobodno služe. Bilo me je sramota, ali znala sam da zaista moram i sama da se suočim sa gostima koji su došli na moje venčanje. Izašla sam pred njih sva u suzama, nije mi bilo do života. Povremeno bih probala da pozovem Denija koji se, naravno, nije javljao. Zvala sam i njegovu rodbinu i opet ništa - kaže ta nesrećna mlada.

Di je odlučila da sama ode na medeni mesec u Meksiko. Sve vreme se osećala užasnuto, pokušavajući da shvati šta joj se desilo na dan venčanja, zašto se Deni ne javlja. Bilo joj je potrebno neko objašnjenje, bilo kakvo kojim bi zatvorila to poglavlje svog života.

- Čim sam se vratila sa putovanja otišla sam sa tatom u restoran gde je Deni radio. Bio je tamo i veselo radio kao da nema nijedne brige na svetu. Tata me je naterao da se sklonimo pre nego što nas vidi. “Tužićemo ga”, rekao mi je tata, koji je inače advokat, i pristala sam. Želela sam osvetu, ali pre svega pravdu. Probala sam pre toga još jednom da se suočim sa njim, otišavši sa prijateljima u restoran gde je radio. Sela sam baš za mesto koje je on služio. “Ej, ćao”, rekao mi je kratko, kao da je sve u redu. Bila sam van sebe od ljutnje. “Duguješ mi izvinjenje”, rekla sam mu. “Šta, još te to muči”, odgovorio je, mrtav hladan. Suzdržavajući se da ne zaplačem, izletela sam iz restorana. Slomio mi je srce i ni najmanje ga nije bilo briga za to. I zato sam sve snage uložila u tužbu, zbog krađe, ali i zbog troškova za venčanje - otkrila je Di.

Tužba je podneta, ali se na suđenju odbegli mladoženja nije pojavio. Sudija je presudio u korist nesuđene mlade, te je Deni trebalo da joj isplati 25.000, a njenom ocu 30.000 dolara. Međutim, od tih para nikada nije videla ni dolara. Ta situacija ipak je u njoj probudila nešto dobro. Otkrila je strast prema advokaturi koju je odabrala za svoju karijeru.

Majke i snajke:

00:51

Kao i svake nedelje, majke i snajke su pripremale raznorazna jela

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.