ŽELELA JE DA SMRŠA I TO URADILA NA NAJPOPULARNIJI NAČIN: Desila joj se TRAGEDIJA
Šenon Bou, Foto: Printscreen/Facebook/Ross Stirling

TRAGEDIJA

ŽELELA JE DA SMRŠA I TO URADILA NA NAJPOPULARNIJI NAČIN: Desila joj se TRAGEDIJA

Ukoliko želite da smršate, dobro obratite pažnju šta nikako ne smete da radite!

Objavljeno: 11:31h

Šenon Bou imal je 28 godina kada je rešila da se podvrgne operciji smanjivanja želudca, ali se iz te operacije nikada nije probudila. Ona je umrla 31. marta tokom operacije.

Još se ne zna kako se to desiloi. Žena je otišla u Tursku na proceduru, ali nije imala osiguranje. Porodica sada mora da vrati njen leš u zemlju o svom trošku.

Šenon Bou, poreklom iz Falkirka u Škotskoj, otputovala je u Tursku uradi relativno jednostavnu proceduru. Otišla je da podveže želudac kako bi smršala. Operacija se završila tragično. U subotu je žena preminula tokom operacije, ali tačne okolnosti njene smrti još nisu jasne.

Ova procedura je trebalo da joj pomogne da smrša, ali se završila tragično

Mediji ne preciziraju u kojoj ordinaciji je operacija obavljena. Sama procedura obično traje oko sat vremena , ali cela procedura, od anestezije do buđenja, treba da traje tri do četiri sata.

- Svi su potpuno slomljeni. Šenon je bila jedan od najfinijih ljudi koje sam poznavao i učinila bi sve za druge - napisao je jedan od njenih prijatelja.

Šta je podvezivanje želuca?

Reč je o stavljanju želudačnog traka podesive u delu proksimalnom od stomaka. Traka se implantira laparoskopskom tehnikom, što omogućava da se operacija izvede bez značajnog otvaranja kože. Postupak je ograničen na nekoliko malih rezova.

02:03

LEKARI DAVALI RECEPTE ZA LEK PROTIV DIJABETESA LJUDIMA KOJI HOĆE DA SMRŠAJU! Pešić (RFZO): Pokrenućemo postupak za naknadu štete

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.