OVA CRNOGORKA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA POLITIČARA: Zbog nje se i ZEMLJA PODELILA, puna je kontroverzi (FOTO)
Saša Montenegro, Foto: Printscreen/Instagram/latino.nostalgia

ZANIMLJIVO

OVA CRNOGORKA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA POLITIČARA: Zbog nje se i ZEMLJA PODELILA, puna je kontroverzi (FOTO)

Saša Montenegro je poznta meksička glumica, ali njenu karijeru obeležio je skandals a predsednikom!

Objavljeno: 13:47h

Zvezda meksičke kinematografije Aleksandra Aćimović Popović, poznatija po nadimku Saša Montenegro je prelepa žena sa naših prostora. Još kao mala se odselila sa porodicom u Argentinu. Jednog dana odlučili su da posete Meksiko, a nije ni slutila koliko će ta poseta promeniti njen život!

Vanvremenska lepota ove Crnogorke i harizma kojom je plenila donele su joj zanimljive poslovne ponude, koje su joj omogućile da postane jedna od svojevremeno najpopularnijih meksičkih glumica.

Saša je prvo radila kao model, a potom i kao glumica u čuvenim meksičkim sapunicama. Njeni angažmai su privukli pažnju mnogobrojnih reditelja, te je već 1971. godine imala i svoju prvu filmsku ulogu u ostvarenju „Ljubavni san“.

Kako je sticala sve veću popularnost, za njeno ime se čulo u celom svetu, a to joj je omogućilo i da bude u kontaktu sa najmoćnijim ljudima toga vremena. U jeku svoje slave upoznaje i Hosea Lopeza Portilja, predsednika Meksičke Republike od 1976. do 1982. godine. A taj susret umnogome menja njenu sudbinu.

Imala je buran ljubavni život. Naime, vrlo brzo posle upoznavanja Hosea Lopeza, otpočinje romansu sa njim, iako je on već bio u dugogodišnjem braku. Kada je bombastična vest odjeknula u javnosti, nastao je skandal neviđenih razmera. Njihova ljubav je doslovno podelila zemlju, dok su ih jednu u potpunosti podržavali, drugi su ih najstrašnije osuđivali.

Ubrzo su dobii dvoje dece - ćerku Nabilu i sina Aleksandra. Ali, vezu su ozvaniči brakom tek 1995 godine i to kada je Karmen, supruga predsednika, preminula. Ta činjenica je izazvali još više gneva u meksičkoj javnosti, a konztroverze o Saši su postajale sve brojnije.

Ova lepotica više nije mogla da izdrži ogroman pritisak sa svih strana i povukla je drastičan potez - skroz se povukla iz medija i glume, te se fokusirala samo na brigu o porodici i deci. I ljubav sa Portiljom je doživela krah početko 2000-ih, a razlog zašto su hteli da se razvedu nije poznat. Međutim, brakorazvodna parnica nikada nije okončana, jer je Hose iznenada preminuo u februaru 2004. godine usled srčanih problema.

01:52

Jami otvoreno o muškarcima: Sve sam ih udomila, a bila sam i ljubavnica!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.