IZGUBILA JE KAMERU, POSLE 13 GODINA DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Njene slike iz prošlosti počele su da se pojavljuju svuda
Žena, Foto: Profimedia

SUDBIMNA POSTOJI

IZGUBILA JE KAMERU, POSLE 13 GODINA DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Njene slike iz prošlosti počele su da se pojavljuju svuda

Bio je to veliki udarac za ženu

Objavljeno:

Neobičnu priču kao iz filma podelila je Koral Amaja. U leto 2010. godine Amerikanka je sa prijateljima učestvovala u raftingu na reci Animas u Koloradu, tokom kojeg je ispala iz pontona i izgubila kameru u vodi.

Bio je to veliki udarac za ženu. Kako je u intervjuu za Vašington post rekla, imala je fotografije sa odmora, svog psa i njegovih štenaca, kao i sa devojačke večeri i venčanja njene prijateljice. „Mislila sam da ih više nikada neću videti“, govorila je Koral.

Ali sudbina joj se neočekivano osmehnula 13 godina kasnije, kada je žena skoro zaboravila da se takav događaj ikada dogodio. Sredinom marta, njeni prijatelji su iznenada počeli da je označavaju u postu jednog muškarca na Fejsbuku. Kada ga je ugledala, bukvalno je zanemela. Ispostavilo se da su fotografije sa njenog izgubljenog aparata.

„Juče dok sam pecao u Animasu pronašao sam kameru koja je izgubljena 2010. Želeo bih da pošaljem ove fotografije vlasniku ako mogu da je pronađem. Plava kamera Olimpus je nepopravljiva, ali uspeo sam da povratim datoteke, “ napisao je na društvenim mrežama 14. marta Spenser Greiner, stanovnik Duranga.

Objave na društvenim mrežama
Objave na društvenim mrežamafoto: Profimedia

Čovek je pronašao kameru u blatu i odlučio da vidi da li može da povrati fotografije sačuvane na njoj. Nakon što je izvadio memorijsku karticu i spojio je na računar, pronašao je čak 179 fotografija. „Znao sam da nekome moraju biti važne“, rekao je Grejner za Vašington post. Zato se potrudio da pronađe vlasnika kamere.

"Verujem u karmu"

Nakon što je objavio na Fejsbuku - nije trebalo ni 24 sata da pronađemo Koral. Žena je bila presrećna kada je od Spensera dobila sve svoje fotografije.

"Verujem u karmu. Nadam se da će svi koji čuju ovu priču biti inspirisani da traže vlasnika nečega što su pronašli. Izgubljena minđuša ili bejzbol kapa mogu izgledati beznačajno, ali nikad se ne zna. Možda iza toga stoji posebna priča“, prokomentarisala je žena.

Bonus video:

00:23

OTIŠLA JE NA MEDENI MESEC I VODILA ŽIVOT O KOM JE ODUVEK SANJALA! Sudbina je mislila drugačije, a onda je KARMA UČINILA SVOJE

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.