ŽENA PORUČILA NOVU JAKNU SA INTERNETA: Kad joj je stigla, nije mogla da veruje šta VIDI u DŽEPU, kakav šok!
Jakna, Foto: Profimedia

POTPUNO NEVEROVATNO

ŽENA PORUČILA NOVU JAKNU SA INTERNETA: Kad joj je stigla, nije mogla da veruje šta VIDI u DŽEPU, kakav šok!

Jaknu je naručila za 60 evra

Objavljeno:

Koliko puta vam se dogodilo da ste naručili neki komad onlajn, ali ono što je stiglo nije izgledalo poput predmeta na slici? Da li vam se možda dogodilo da ste uz naručenu robu dobili još nešto u paketu? To se upravo dogodilo 25-godišnjoj Kali Dojl iz Škotske.

Devojka je preko internet prodavnice brenda Pretty Little Things naručila bomber jaknu u stilu motornih trka. Jaknu je naručila za 60 evra. Komad je sasvim odgovarao onom što je videla na veb stranici, osim jednog detalja.

Naime, Kali je u džepu jakne pronašla ni manje ni više nego ključeve za auto. Možda bi čovek na prvu rekao da je Kali uz ovu kupovinu dobila i džekpot, ali istina je zapravo sasvim drugačija.

Ključevi od automobila su zapravo dokaz da je neko pre nje naručio dotičnu jaknu te ju iz nekog razloga vratio veb šopu. Oni pak nisu ni proverili sadržaj jakne nego su je samo vratili ponovo u prodaju.

Kali je svoje otkriće podelila na Tviteru i objava je brzo postala viralna, pa je zbog toga, kako prenosi Tag24, videla i autokuća Mon Motors koja pretpostavlja da je dotični Audi upravo prodat kod njih.

Stupili su u kontakt objasnivši da na osnovu ključa mogu doći do automobila i tako i do vlasnika. Jesu li ključevi stigli do svog vlasnika, Kali kasnije nije objavila, piše Novi list.

(Espreso/Krstarica/Novi list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.