LJUBITELJI LETOVA ĆE POSLE OVOGA BITI U ŠOKU: Jedna avio kompanija uvodi VELIKU STVAR, nećete verovati
Lufthansa avion, Foto: AP

ko bi rekao

LJUBITELJI LETOVA ĆE POSLE OVOGA BITI U ŠOKU: Jedna avio kompanija uvodi VELIKU STVAR, nećete verovati

LONDON – Nemačka avio-kompanija odlučila je da, u cilju unapređenja usluga, u nove kabine u prvoj klasi na prekookeanskim letovima, ubaci bračne krevete.

Objavljeno:

Prema pisanju britanskog portala Tajm-aut, ponuda duplih kreveta na dugim letovima u prvoj klasi uskoro će postati norma.

Nemački avio-prevoznik Lufthanza najavio je da će uskoro imati „suite plus“ sedišta u prvoj klasi, koja će u suštini parovima obezbediti sopstvenu sobu, a uvešće i bračne krevete, sopstvene sisteme grejanja, kao i zidove do plafona, klizna drvena vrata, ormare, trpezarijske stolove, specijalne gurmanske menije i sedišta široka jedan metar.

Tako će ta avio-kompanija imati neke od najluksuznijih opcija za duge relacije, a kako navode iz kompanije ove novine su deo projekta unapređenja usluga „Allegris“.

Očekuje se da će ceo plan, koji uključuje podelu sedišta avio-prevoznika u sedam klasa na dugim rutama, koštati ogromnih 2,5 milijardi evra i trebalo bi da bude u potpunosti realizovan do 2025.

Bračne krevete na dugolinijskim letovima već imaj Katar Airlines, Etihad i Singapore Airlines ali su te opcije veoma skupe – od oko 3.000 do više od 20.000 dolara.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.