IZNENADILA MUŽA TROJKOM ZA ROĐENDAN PA GA OSTAVILA ZBOG NJE: Shvatila da je BRAK NESREĆAN tek kad je NJU UPOZNALA
Žene, Foto: Printscreen TikTok/Brackyosaurus

kakva priča

IZNENADILA MUŽA TROJKOM ZA ROĐENDAN PA GA OSTAVILA ZBOG NJE: Shvatila da je BRAK NESREĆAN tek kad je NJU UPOZNALA

Želela je da svom mužu priredi trojku za rođendan, a ubrzo nakon toga usledio je razvod

Objavljeno: 22:19h

Mnogi parovi koji su već godinama u braku pribegavaju raznim stvarima kako bi osvežili svoj ljubavni život. Tako je jedna žena iz Hrvatske otkrila da je pristala da sa suprugom ode u svingerski klub, a sada vam donosimo priču iz Amerike koja se završila neočekivano za sve učesnike.

Žena i majka dvoje dece želela je svom mužu za rođendan da priredi veliko iznenađenje i u njihov krevet dovede treću osobu. Tereza Rouz organizovala je i poklonila trojku svom mužu za rođendan, a nije ni bila svesna da će je to dovesti do otkrovenja da je lezbejka.

Svingeri
foto: Printscreen TikTok/Brackyosaurus

Ova 36-godišnjakinja i sama je priznala da je uvek bila nesrećna u braku, ali nije znala zašto. Zatim, nakon što je imala trojku sa suprugom i drugom ženom 2020. godine, otkrila je šta joj nedostaje, piše Zadovoljna.rs.

„Doživela tu intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna dubina su bile tako intenzivne“, rekla je za Njujorkpost tokom nedavnog intervjua.

„Bila sam sam u fazonu: ‘O moj Bože, ovo je ono što je nedostajalo’ Nakon što sam bila sa tom ženom, rekla sam sebi: ‘Zato sam bila tako nesrećna u svom braku.’“

Istakla je da je njen odnos sa mužem bio emocionalno neispunjen i plitak u poređenju sa njenom vezom za ženom.

Ubrzo se razvela i započela vezu sa ženom dve nedelje kasnije. Rouz je odrasla u veoma katoličkoj porodici i rekla je da su joj od malih nogu govorili da ‘svi gejevi idu u pakao.’ Njeno strogo vaspitanje nateralo ju je da krije svoja osećanja prema ženama, sve dok više nije mogla da ih poriče.

Svingeri
foto: Printscreen TikTok/Brackyosaurus

Nažalost, Rouzin suprug – koji nije imenovan zbog privatnosti – nije joj pružio podršku kada mu je rekla za svoje otkriće o sebi, a naglasila je da je ‘postao jako gadan’ i da ju je izneverio zajedno sa njenim ‘veoma konzervativnim’ roditeljima, kao i njihovim zajedničkim prijateljima.

Mnogi od njenih najmilijih nisu dobro prihvatili tu vest, što je Rouz odvelo na veoma mračni put – sa mamom dvoje dece koja je priznala da je razmišljala o samoubistvu.

Međutim, tada je upoznala Žaki – kojoj pripisuje da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselili iz Kalifornije u Oregon da zajedno odgajaju Rouzine sinove – koji imaju šest i osam godina.

Rouz više ne razgovara ni sa jednim od svojih roditelja i sada se identifikuje kao ateista.

„Tako je slobodno konačno živeti autentično“, zaključila je ona, prenosi DailyMail.

(Espreso/DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.