DANA, DIREKTORKA ŠKOLE IMALA ODNOSE SA NASTAVNIKOM U SRED ŠKOLSKOG WC-A: Tražila da im se PRIDRUŽI I ON (FOTO)
DAna Simons, Foto: Printscreen Twitter/Everything Georgia

umešana i nastavnikova supruga

DANA, DIREKTORKA ŠKOLE IMALA ODNOSE SA NASTAVNIKOM U SRED ŠKOLSKOG WC-A: Tražila da im se PRIDRUŽI I ON (FOTO)

Istraga je pokazala da su barem jednom imali odnose u školskom toaletu

Objavljeno:

Amerikanka Dana Simons, direktorka osnovne škole okruga Banks u Džordžiji, i njen dugogodišnji ljubavnik Dilan Čarls, oženjeni nastavnik fizičkog vaspitanja, izgubili su posao nakon što je istraga otkrila da su imali seks u školskom kupatilu, dok je njegova supruga, takođe nastavnica, sve to snimala iz perverznih pobuda. Ona je takođe otpuštena.

Burna afera opisana je u opsežnom izveštaju na šest stranica, nakon što je Simonsova zatražila istragu o svom ljubavniku zbog sumnje da je prisluškivao njenu kancelariju.

Istraga joj se obila o glavu nakon što je Čarls priznao skandal nadležnima, a oni saznali da je razvratna direktorka svojevremeno zamolila jednog docenta da im se pridruži.

Neimenovana nastavnica je odmah dala otkaz, a nastavnikova supruga Kelsi, kasnije je tvrdila da je direktorka vršila pritisak na nju i tražila da joj dozvoli da ima s*ks sa njenim suprugom.

Kelsi Čarls je rekla istražiteljima da ju je Simons izmanipulisao obećanjima da će to pomoći njenoj i karijeri njenog supruga, ali nije potvrđeno da li ta verzija priče odgovara onome šta se zaista dogodilo.

Naime, Simonsova, koja je isprva negirala aferu, kasnije je rekla da je supruga njenog ljubavnika ta koja je ugovarala s*ksualne odnose, gledala ih i snimala.

U svakom slučaju, istražitelji su u svom izveštaju zaključili da su pribavili „uverljive dokaze” o aferi, kao i jasne indicije da su akteri, koji su redom davali otkaze, bar jednom imali odnose u prostorijama škole.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.