BILA JE NAJLEPŠA DEVOJČICA SVETA SA 10 GODINA, ALI JE PLATILA VELIKU CENU ZBOG MAJKE? Evo kako sada izgleda (FOTO)
Tilen, Foto: Printscreen Instagram/thylaneblondeau

divna je

BILA JE NAJLEPŠA DEVOJČICA SVETA SA 10 GODINA, ALI JE PLATILA VELIKU CENU ZBOG MAJKE? Evo kako sada izgleda (FOTO)

Objavljeno: 12:07h

Tilen Blondo (20), manekenka koja je u detinjstvu bila poznata kao najlepša devojčica na svetu, pojavila se sinoć na reviji poznate sportske modne marke na Nedelji mode u Milanu (21- 27. februar).

Evo kako sada izgleda nekadašnja najlepša devojčica na svetu.

Nimalo zahvalna, može se reći i jeziva titula pratila je Tilen od malih nogu. Kao glavnog krivca mnogi su krivili njenu majku koja je odobravala da njena ćerka učestvuje u kampanjama koje su ocenjivane kao krajnje neprimerene.

Ona danas ima 22 godine, a mi se nadamo da se iza ovakvog izgleda krije srećna osoba koja je uspela da nadomesti ono što joj je bavljenje modelingom u najranijem detinjstvu oduzelo.

Njeno probijanje, u svet poznatih ćerke fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, bilo je izuzetno kontroverzno jer se kao 10- godišnja devojčica pojavila na stranama "Voga" našminkana i na štiklama. Zapravo, svaki detalj njenih fotografija bio je neprimeren, ali odobren od njene majke Veronike koja je isticala da javna karijera ne utiče negativno na vaspitanje i razvoj njene ćerke.

Tilen koju u rodnoj Francuskoj zovu Brižit Bardo, zapravo nije imala detinjstvo makar ne ono uobičajeno. Odeća prikladna za znatno starije osobe, obaveze dostojne karijere starijih zvezda...

Imala je samo četiri godine kada je počela da se bavi modom, radeći za Žana Pola Gotjea, a kasnije za modnu kuću "Dolče i Gabana". Sa sedam godina je imala prvo modno snimanje, a od 2005. do 2016. radila je za francusku modnu agenciju koja promoviše uspešnu decu.

Proglašena je za najlepšu devojčicu sveta, a sa 15 godina ostvarila se u ulozi u filmu "Belle & Sebastian: The Adventure Continues". U međuvremenu je bila redovna gošća gala događaja na kojim se pojavljivala u neadekvatnoj odeći, kako su mnogi ocenili.

Pre dve godine imala je niz operacija zbog cista na jajnicima.

Da li je previsoka cena koju je platila zbog ambicija svoje majke, zna najbolje Tilen. Veliki broj ljudi smatra da deci nikako nije mesto na javnoj sceni i da se karijera u šou-biznisu ne počinje u detinjstvu.

(Espreso/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.