POJAVILA SE KAO DOMINO DAMA I SVE PATOSIRALA: Kad vidite ŠTA DRŽI u rukama ima da PADNETE U NESVEST (FOTO)
Džulija Foks, Foto: Printscreen/Instagram/JULIAFOX

AU!

POJAVILA SE KAO DOMINO DAMA I SVE PATOSIRALA: Kad vidite ŠTA DRŽI u rukama ima da PADNETE U NESVEST (FOTO)

Ova torba ima i periku, dugačku plavu kosu i takođe nosi kožu

Objavljeno: 21:09h

Glumica Džulija Foks (33) koja je u žižu javnosti dospela zbog veze sa Kanjeom Vestom, svojim kontroverznim pojavljivanjem u javnosti svaki put pomera granice. Ne krije da je radila kao domino dama na Menhetnu, što joj je, kako kaže, dalo šansu da se oproba u glumi.

Intrigantna, smela i neobična, Džulija Foks je i ovog puta, kada se prošetala Njujorkom, ostavila sve prisutne bez reči. Ljudi nisu znali kako da reaguju kada se pojavila u sasvim neobičnoj kombinaciji - jakni od lateksa, sportskom šortsu, vrtoglavim čizmama i plavušom koju je držala u ruci. Tačnije, u pitanju je bila ogromna torba u obliku žene, rad kanadskog modnog dizajnera Mikaela Kalea.

Džulija Foks
foto: Printscreen/Instagram/JULIAFOX

Ova torba ima i periku, dugačku plavu kosu i takođe nosi kožu, deluje gotovo poput kopije osobe koja je nosi, a za kombinaciju se pobrinula njena dugogodišnja stilistkinja Brijana Andalore, koja je zaslužna za sve njene neobične autfite. Stil se zasniva na fetiš modi, lateksu, koži, neobičnim materijalima i teksturama, kao i bizarnim detaljima.

Naravno kao i uvek, glumica je opet izazvala polemiku na društvenim mrežema - jednu su pohvalili njen izgled, dok su drugi pisali da je ovo veoma potputno neprihvatljivo. Međutim, u umetnosti danas je većina stvari postala normalna kad vid umetnikove ekspresije. Šta vi kažete?

(Espreso/Monso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.