NAŠA GLUMICA OSTALA UDOVICA PRERANO: Ovaj UTICAJAN ČOVEK je bio MUŽ Jelice Sretenović (FOTO)
Jelica Sretenović, Foto: prentscreen/youtube/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

TUGA

NAŠA GLUMICA OSTALA UDOVICA PRERANO: Ovaj UTICAJAN ČOVEK je bio MUŽ Jelice Sretenović (FOTO)

Glumica se udala u 19. godini

Objavljeno:

Jelica Sretenović, srpska glumica je kao devojčica bila član dečjeg dramskog studija Bate Miladinovića i glumila u nekoliko TV drama. U analima Fakulteta dramskih umetnosti ostaće zabeleženo da je Jelica jedna od najmlađih studenata te institucije, budući da je fakultet upisala sa svega 16 godina.

Bila je primljena u klasi profesora Predraga Bajčetića, zajedno sa Goricom Popović, Tanjom Bošković, Milanom Štrljićem, LJiljanom Dragutinović, Radmilom Živković i drugima.

Prvu ulogu u pozorištu odigrala je u predstavi „Lorencaćo“, koju je režirao Branko Pleša.

Uprkos mnogobrojnim ulogama koje je odigrala, publika je najviše pamti po liku Koviljke Koke Stanković iz kultne serije „Bolji život“.

Jelica Sretenović
foto: Facebook printscreen/ Jelica Sretenović

Glumica Jelica Sretenović (67) ima dve ćerke, Anu i Olju, koje se retko pojavljuju u javnosti.

Jelica je, kad je imala svega 19 godina, upoznala svog bivšeg muža i za njega se udala nakon 12 meseci zabavljanja. Tokom treće godine studija na FDU je ostala u drugom stanju, ali nije prestajala da odlazi na predavanja sve do 10 dana pred porođaj.

11 godina nakon rođenja Ane, Jelica je dobila i drugu ćerku, Olju. Olja jako liči na mamu, a, za razliku od sestre, ostala je da živi u Srbiji.

Jelica je sa 45 ostala udovica, kada je njen suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka. Nakon toga se nije udavala, a život je posvetila ćerkama, unucima i karijeri.

Bila je udata za pravnika Miloša Mišu Sretenovića.

(Espreso/Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.