ŽENA SE PROBUDILA I NAPIPALA ROGOVE NA SVOJOJ GLAVI: Otrčala u bolnicu, a lekari su tamo ostali sleđeni od prizora
Foto: Profimedia

SVAŠTA

ŽENA SE PROBUDILA I NAPIPALA ROGOVE NA SVOJOJ GLAVI: Otrčala u bolnicu, a lekari su tamo ostali sleđeni od prizora

To je upravo slučaj sa ovom 60-godišnjom ženom

Objavljeno:

Žena iz Indije Mimija Baj koja bukvalno ima rogove na glavi i dalje je misterija za lekare. Sve je počelo sa glavoboljom koja se postepeno pojačavala, dok nisu počele da se pojavljuju kvrge, naizgled bez ikakvog razloga.

Čudne bolesti su jedna od onih situacija koje mnogi povezuju sa lošom srećom, jer neke od njih, barem za sada, nisu u potpunosti naučno objašnjene.

To je upravo slučaj sa ovom 60-godišnjom ženom, koja kaže da se jednog jutra probudila sa čudnim i drugačijim osećajem na glavi. Odmah je primetila da ima tvrde izrasline, a njena misterioznabolest iznenadila je stručnjake.

Kako prenose lokalni mediji, oni su prvo bili skeptični po pitanju svega što im je ispričala, sve dok nisu imali priliku da sami vide i opipaju izbočine na njenoj lobanji. Lekari nisu tačno znali šta je izazvalo ovaj više nego čudan slučaj, sve dok nije naišao dr Abhišeka Džaina, koji je dijagnostikovao da su i pitanju tzv. silikatni rogovi.

To je izraslina koja se može pojaviti bilo gde na telu, ali i dalje nije jasno zašto se ispoljila kod Mimije, niti zašto baš na glavi. Na sreću, ovo stanje je izlečivo i rogove je moguće ukloniti hirurškim putem, ali zbog mesta na kome se nalaze mora da se leči kod hirurga specijaliste, jer su potrebni posebni instrumenti.

Zbog toga žena traži pomoć od indijske vlade kako bi mogla da plati skupu operaciju.

(Espreso/Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.