OČISTILA MAŠINU ZA SUDOVE, A NIJE POTROŠILA NI DINAR: Iskoristila je ono što ima SVAKA KUĆA, caka je zlata vredna
Mašina za sudove, Foto: Printscreen TikTok/tamaras_pinch_of_style

SJAJNO

OČISTILA MAŠINU ZA SUDOVE, A NIJE POTROŠILA NI DINAR: Iskoristila je ono što ima SVAKA KUĆA, caka je zlata vredna

Sjajan trik

Objavljeno:

Ukoliko želite da temeljno očistite svoju mašinu za sudove, mi vam donosimo trik koji će vas oduševiti.

Naime, nama je tajnu otkrila Tiktokerka Šantel Mila, koja na svom profilu deli izuzetno korisne trikove za održavanje doma. Njena caka je u tome što iskorišćene kriške ili polovine limuna nakon ceđenja ubaci na gornju policu sudo mašinu i uključi je na redovan ciklus.

Rezultati ovog jednostavnog procesa su zadivljujući, budući da limunska kiselina otapa kamenac, uklanja neprijatne mirise iz mašine i otklanja površinski sloj masti sa posuđa koje iz mašine izađe blistavo, čisto i božanstveno mirisno. Pored ovog saveta, ona je podelila i par smernica u komentarima.

Naime, preporučila je korišćenje isključivo isceđenih komada limuna bez semenki i to iz dva razloga. Prvi je taj da semenke mogu da se zaglave u odvodu mašine i da dovedu do kvara a drugi to što limunska kiselina u prevelikim količinama može da ošteti gumu na mašini. Takođe, ovo se ne preporučuje stalno već samo povremeno, kako kiselost ne bi nagrizala i oštetila osetljive delove aparata.

Njen video je izazvao oduševljenje korisnika TikToka, koji su joj se zahvaljivali na genijalnom triku i koji su čak i sami potvrdili da ova metoda funkcioniše izuzetno dobro. Ne treba se onda ni čuditi što ova dama ima skoro 830 hiljada pratilaca a njeni snimci preko 10 milion lajkova.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.