BLENUO U GRUDI DEVOJKE NA RELIJU, PA PROMAŠIO CILJ: Pao na VRELU PROVOKACIJU, scena je urnebesna (VIDEO)
Reli vozač, Foto: Printscreen/DriveTeam.hr

URNEBESNO

BLENUO U GRUDI DEVOJKE NA RELIJU, PA PROMAŠIO CILJ: Pao na VRELU PROVOKACIJU, scena je urnebesna (VIDEO)

Ruski reli vozač Viktor Osmanov vodio je za volanom Lade Samare u trci Petrovskaya Versta u Rostovu i bio je nadomak pobede kada je pored staze ugledao ženske grudi!

Objavljeno: 21:13h

Tada je sve krenulo naopako, delić sekunde i oko na poprsju jedne gledateljke koštale su ga izletanja sa staze! Nije iskusni reli vozač izdržao takvu provokaciju, pokleknuo je niskim strastima koje su ga koštale pobede.

Nakratko je izgubio kontrolu nad vozilom kada je ugledao ženu koja je podigla majicu, pa je prošao pravo kroz krivinu i zabio se u sneg.

Gledateljka je očigledno strastvena navijačica nekog drugog vozača. Ona je pri prolasku Osmanova odlučila da ga poremeti tokom vožnje, u čemu je i uspela.

Izgubio je Osmanov ovim izletanjem dragoceno vreme, pa je na kraju završio na trećem mestu.

Zanimljivo je da Osmanov nije nimalo ljut na gledateljku. Rekao je da ovo nije prvi put da mu se to dogodilo, ali je izgleda prvi put da je zbog toga sleteo s puta.

- Da smo se sreli kasnije, zajedno bismo se svemu tome dobro nasmejali. Ovakvi trikovi su česti, viđao sam i gole muškarce i devojke koje mašu svojim brushalterima - rekao je Osmanov posle trke.

(Espreso/Autoblog)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.