U OVOM DOMU JE MINA LAZAREVIĆ PROŽIVELA TEŽAK ŽIVOTNI PERIOD: Stari nameštaj i BOLNE USPOMENE
Mina Lazarević, Foto: TV Pink Printscreen Premijera

borba

U OVOM DOMU JE MINA LAZAREVIĆ PROŽIVELA TEŽAK ŽIVOTNI PERIOD: Stari nameštaj i BOLNE USPOMENE

Ulaskom u stan prvo što se vidi je ugradna kuhinja dramske umetnice za koju je ona odabrala bele detalje i sive uređaje

Objavljeno: 21:48h

Svetao, prostran stan u glavnom gradu je dom Mine Lazarević. Glumica je kutak u kom živi sa naslednicima Ivom, Lukom i Markom moderno uredila, ali naziru se i restauirani detalji, koja je ona lepo uklopila.

Ulaskom u stan prvo što se vidi je ugradna kuhinja dramske umetnice za koju je ona odabrala bele detalje i sive uređaje. Tvrdi da dosta vremena provodi u njoj jer od malih nogu voli da kuva i posmatra goste kako uživaju u njenim specijalitetima, a nije tajna da joj i pohvale na tu temu vrlo prijaju. Kuhinjski deo od trpezarijskog i dnevnog boravka odvojen je šankom u boji drveta, u koji su ekonomično smeštene dodatne fioke.

Mina Lazarević
foto: Printscreen Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Soba u kojoj glumica i njeni mezimci najviše vremena provode opremljena je belom garniturom, sa zidova vise umetnine, a na prozoru bela zavesa sa braon draperijama.

Dom Mine Lazarević kutak je u kom dramska umetnica najviše slobodnog vremena provodi. Tu pronalazi mir i inspiraciju za nove uloge u kojima je publika ovih dana može videti, kako u pozorištu tako i na malim ekranima.

Podsetimo, glumica Mina Lazarević je pričala o najtežim trenucima u životu, a nimalo joj nije bilo svejedno da govori o intimi, koju tokom čitave karijere u javnost iznosi "na kašičicu".

Mina Lazarević
foto: RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Mina je u emisiji "Preživeli" na televiziji K1, između ostalog, iznela detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletskog igrača Gorana Stanića, koji ju je pre nekoliko godina pretukao.

- Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: "Ja ne znam ni šta su tražili zajedno". Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku - kazala je ona.

Mina Lazarević
foto: RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Na pitanje kako je njen stariji sin, kog je Mina dobila iz zajednice u kojoj je bila pre braka sa Goranom, reagovao na sve ono što se dešavalo između nje i Stanića, imala je spreman odgovor.

- Pa, burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali... Mislim, šta da ti kažem... - kazala je Mina, kojoj je tada nestalo reči, pa nije mogla da nastavi da priča na tu temu, dok su joj se oči napunile suzama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.