ASTROLOG KOJI JE PREDVIDEO PAD MILOŠEVIĆA OTKRIVA: Evo šta će se desiti SVAKOME OD NAS od MARTA 2023., SUĐENO JE
Slobodan Milošević, Foto: Profimedia

PAŽLJIVO PROČITAJTE

ASTROLOG KOJI JE PREDVIDEO PAD MILOŠEVIĆA OTKRIVA: Evo šta će se desiti SVAKOME OD NAS od MARTA 2023., SUĐENO JE

Mart mesec je jako bitan.

Objavljeno: 14:47h

Šta nam zvezde poručuju za Novu godinu, ali i kakve nas sve promene što se tiče horoskopa čekaju u novoj 2023. godini otkrila je u emisiji "Puls Srbije", Ana Rakić Đuričić, astrolog i diplomirani psiholog.

Za početak otkrila je, a neke i podsetila da je 1999. godine, tokom pomračenja Sunca, tokom njenog gostovanja na RTS-u, zvanično najavila pad predsenika Slobodana Miloševića, uvodeći tom informacijom gledaoce emisije u verodostojnost svojih predviđanja.

"U momentu u kom sam to rekla program je prekinut. Da li je sada moguće nešto najaviti ja ću, ovaj put, prećutati i biti mudra. Sve se moglo videti u zvezdama. Jako je bitno rešavanje situacija. Mart mesec je jako bitan. Početak i kraj marta", rekla je Đuričić i pomenula istraživanje u svetu u kom su najviše rukovodećih ljudi u znaku Jarca.

Vodolije

Vodolije mogu da očekuju, samim ulaskom Venere, sjajne promene već februara meseca, i treba da povedu računa o psihičkoj osetljivosti i ravnoteži kao i o nogama - od kolena na dole.

Ribe

"Osim što im Jupiter donosi benefite, očekuje ih ulazak Saturna, a on donosi benefite i pouke iz određenih situacija. Favorizovani su zemljani i vodeni znaci od sredine godine, rakovi, škorpioni, bikovi i device, koji će biti zaštićeni položajem Jupitera", rekla je Đuričić nazvavši Jupitera velikim advokatom. Takođe, otkrila je da od marta meseca svet ulazi u fazu rešavanja problema.

Ovan

"Ovan neka čuva glavu od povreda, egzaltirani period počinje od aprila meseca do kraja godine. Bikovi njih očekuju kardinalni potezi, ne mora da znači loše, neka dobro razmisle, mogu značiti i napredovanje", rekla je ona.

Blizanci

Horoskop
foto: Profimedia

Tu su Blizanci koji su veseli i uvek u pokretu, Mars ih je učinio posebno turbulentnim u poslednjem periodu, oni će ubirati od juna meseca svoje plodove.

Rakovi

Rakovi mogu da očekuju bitan konitnuitet napretka u maju mesecu, prvo u poslu, a onda sledi porodica i to od jula meseca.

Lavovi

Lavovi koji uvek dominiraju, čak i kad sede dominiraju imaju neodoljiv šarm. posebno im se osmehuje sjajan period od maja meseca i rešavanje važnih životnih pitanja.

Device

Device koje su uvek predivne po tome koliko su lojalne i koliko se čovek na njih može osloniti, u maju će imati sjajnih rezultata, i moći će da očekuju krunu dodatnih rezultata kao posledica njihovih prethodnih aktivnosti.

Vage

Vage su privilegovane jer će Jupiter tranzitirati njihovo sedmo polje i donosiće dobre odluke po pitanju ljubavi, biranju partnera i zameni partnera.

Škorpija

Horoskop
foto: Profimedia

Škorpioni da povedu računa o reproduktivnim organima i zdravlju i podizanju imunološkog sistema. Divan peridon kreće od marta meseca, od maja poslovni uspeh, a od juna ljubavni uspesi.

Strelac

Od februara meseca optimističan Strelac treba da povede računa o probavnom sistemu i jetri, kad je zdravlje u pitanju, a sjajan period njihovog preporoda je u aprilu i drugoj polovini jula meseca - nabrojala je Đuričić.

Jarac

Jarcu tokom 2023. godine biće osetljiva kolena i želudac, ali mu zato sjajno počinje godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media