TOTALNI HAOS NA ROMSKOJ SVADBI, SVEKRVA BRUTALNO NASRNULA NA MLADU: Letelo je perje, a povod je KRAJNJE BIZARAN
Svadba, Foto: PrintScreen/ YouTube/ tlc uk

skandal

TOTALNI HAOS NA ROMSKOJ SVADBI, SVEKRVA BRUTALNO NASRNULA NA MLADU: Letelo je perje, a povod je KRAJNJE BIZARAN

Mlada je sve isplanirala, međutim, nije sve ispalo onako kako je očekivala

Objavljeno: 18:39h

Dan koji je trebao da bude njen najlepši u životu, pretvorio joj se u horor film. Britani se za svoje venčanje spremala 2014. godine.

Međutim, nije sve ispalo onako kako je očekivala. Pojavljujući se u emisiji „Moja velika romska svadba“ na „Ti-El-Si“ kanalu, Britani i njen budući muž PiVi su otkrili da se nikada nisu lično sreli pre velikog dana.

Par je počeo da se zabavlja tako što se našao preko društvenih mreža, pa su odlučili da se prvi sastanak dogodi na dan venčanja. Iako njihov dogovor zvuči romantično, tu svadbu je sabotirala i na kraju pokvarila mladoženjina majka Loti. Loti je zasmetalo što Britani nije od nje zatražila dozvolu da se uda za njenog sina.

Venčanje
Venčanjefoto: Profimedia

U snimku objavljenom na Jutjubu, vidi se mladoženjina majka kako vidno besna ide u susret mladi, koja je na venčanje trebala da dođe u vozilu za golf. Zatim joj prilazi i viče na nju i okupljene.

Nakon što je čuo svoju mamu kako viče na Britani, PiVi je pokušavao da smiri stvari, međutim, Loti ne odustaje tako lako i trči za mladom.

„Ako ja moram da odem, onda Britanina porodica mora da ode“, vikala je ona.

Mladoženja je na kraju morao da „iznese“ svoju majku sa venčanja, sve vreme plačući i pitajući je zbog čega mu kvari veliki dan.

„Trebalo je da uživam u trenutku kada ću prvi put videti Britani i njenu venčanicu, a ja se ovde rvem sa svojom majkom na zemlji. Mama mi je uništila venčanje, budimo iskreni“, zaključio je PiVi.

Venčanje
Venčanjefoto: Profimedia

Na isto pitanje, Loti je imala drugačiji odgovor.

„Stalno mi se unosio u lice i vikao „to je moja žena!“. Pa kakvu to ženu imaš, ako ne sme da upozna tvoju mamu?“, zaključila je Loti.

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.