MILAN VASIĆ PRIZNAO KAKVE DEVOJKE VOLI: Glumac kao iz topa odgovorio, PRIVLAČE GA jedino OVAKVE
Milan Vasić, Foto: Instagram/Printscreen/milanvasic_official

KO BI REKAO

MILAN VASIĆ PRIZNAO KAKVE DEVOJKE VOLI: Glumac kao iz topa odgovorio, PRIVLAČE GA jedino OVAKVE

Glavni glumac filma "Vrati se, Zone", kao i mnogih drugih koji su osvojili srca publike, kako i sam ističe, roditelji su digli ruke od njegove ženidbe.

Objavljeno:

Dok u filmu Mane i Zona nakon dužeg vremena uspevaju da dobiju dete, Vasić se još nije oženio, ali kako je sam istakao, želeo bi da ima decu.

- O deci naravno da razmišljam, voleo bih da imam i troje dece, to stalno govorim. Deca su bogatstvo i žalosno je da imaš samo jedno, ali nikad ne znaš šta te čeka u životu i da li možeš da imaš decu. Sve je to i do osobe sa kojom si, kako razmišljate zajedno. Ali naravno, decu bih voleo da imam - rekao je jednom prilikom u intervjuu Milan Vasić za Pink.rs.

- Ne treba meni idealna devojka jer znam da idealno ne postoji. Želim da moja buduća polovina bude fino dete, vaspitano, da ima zdrave roditelje, da je imala detinjstvo i da bude lepa. Da ume da se smeje, da voli da sluša kada neko peva i da je pozitivna. Ne bi trebalo da ima silikone, već da bude prirodna. Upravo onakva osoba koja ne preteruje kada su u pitanju veštačke stvar - iskren je bio Vasić.

Milan vasić
foto: instagram/milanvasic

Ovaj srpski glumac želi decu i zna tačno kakvu devojku bi oženio, a njegovi najbliži željno iščekuju najvažniji dan u njegovom životu.

- Ženim se u četvrtak, samo da prođe ovo oko filma. Šalim se, naravno! Govorili su mi moji roditelji i pitali: “Kada ćeš da se oženiš više, šta čekaš?!” Ali kako su godine prolazile, nekako su prestali više da pričaju. Digli su ruke od moje ženidbe, tako da im to više nije na umu, pa su prestali da pitaju i razmišljaju o tome - rekao je Milan Vasić pre oko pet godina, ali i dalje je neoženjen.

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.