PROPUSTILA DEDINU SAHRANU ZBOG BIZARNOG IZGOVORA: Od tada je PREKINULA SVE KONTAKTE SA PORODICOM, neutešni i tužni
Groblje, Foto: Profimedia

UŽAS

PROPUSTILA DEDINU SAHRANU ZBOG BIZARNOG IZGOVORA: Od tada je PREKINULA SVE KONTAKTE SA PORODICOM, neutešni i tužni

Policija ne može nikako da pomogne porodici

Objavljeno:

Porodica Mirande Derik, mlade američke plesačice koju na Instagramu prati više od milion ljudi, odlučila je da podeli s javnosti kroz kakvu dramu prolazi više od godinu dana.

Reč je u suštini o tome da je Miranda iznenada presekla sve veze s bližnjima i to, prema svemu sudeći, nakon što se pridružila crkvi Šekina, nalik sekti, koju vodi Bendžamin Dajtrik, čovek koji sebe predstavlja kao “vizionarskog apostola”.

Groblje, Grob, Grobovi, Smrt, Umiranje, Spomenik, Nadgrobna ploča, Nadgrobni spomenici, Sahrana
foto: Profimedia

– Miranda je pripadnica religijske grupe koja joj ne dopušta da s nama komunicira. Pokušali su i mene da uvuku unutra, ali sam brzo primetila da nešto s tom grupom ljudi nije u redu nakon što sam se odazvala na nekoliko sastanaka – kazala je njena sestra Melani i dodala da Miranda nije želela da čuje bilo kakve kritike na račun crkve Šekina.

Njena majka je napomenula da je porodica do tog trenutka živela skladno, bez ikakvih međusobnih razmirica, a povezanost sa sestrom je istakla i sestra Melani.

– Kontrolišu joj život. Ona je žrtva – naglasila je Melani i dodala da je otišlo toliko daleko da Miranda nije željela da se pojavi ni na pogrebu voljenog deke u januaru prošle godine.

Najpre je porodica slagala da boluje od kovida da bi nešto kasnije priznala da nije bila sigurna “sme li da ode tamo”.

Miranda je porodicu izbrisala i sa društvenih mreža, a nedavno se i udala za kolegu plesača Džejmsa Derika bez da je ikoga o tome obavestila.

– Razgovarali smo s policijom, ali vlasti su nemoćne. Jer sve što čini, čini kao odrasla osoba dobrom voljom. Ne možete nikoga optužiti da joj ispira mozak. Pokušali smo sve – ispričala je ožalošćena porodica.

Sestra Melinda je crkvu Šekina opisala kao religijski kult koji želi da kontroliše živote svojih članova, kao i njihove financije, ali Miranda je kasnije sve tvrdnje odbacila i iznela svoju verziju priče.

Osim što je objavila video u ko je uz pesmu i ples obitelji poručila da ne pokušava da živi njen život, kasnije je i na Instagramu navela da je do raskola došlo zbog njenog izbora da započne vezu s Džejmsom Derikom, tamnoputim i razvedenim muškarcem.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.