EVO KOJA GLUMICA DOLAZI NA MESTO MILICE MILŠE: Malo ko se NJOJ NADAO (FOTO)
Milica Milša, Foto: Printscreen/Instagram/milicamilsaisakovic

baš ona

EVO KOJA GLUMICA DOLAZI NA MESTO MILICE MILŠE: Malo ko se NJOJ NADAO (FOTO)

Imovinu porodice Kanački spasila je Pančeta koja je pozvala svog starog prijatelja Crnog, kako bi kupio Kan Holding i izvukao ih iz dugova

Objavljeno:

U poslednje vreme desile su se velike promene u seriji Igra sudbine koju prate mnogi širom zemlje.

Naime kako su Milica Milša i njen suprug Žarko, otišli iz serije više ništa nije isto. Mnogi glumci su se promenili, neki stari su se vratili, ali došlo je i nekoliko novih glumaca.

Milica Milša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kan Holding će dobiti dobiti novu direktorku, koja će ujedno biti i desna ruka Crnog, a u pitanju je Senka Kokolj čiji će lik tumačiti glumica Sofija Rajović.

Digla se velika prašina oko njenog imena i dolaska u Beograd, toliko da se Matija i Maksim raspituju o njoj. Međutim, jedina osoba koja već poznaje Senku je Sofija.

Sofija Rajović
foto: Damir Dervišagić

Šta će se dalje dešavati ostaje da vidimo, ali ne sumnjamo da će lepa Sofija Rajović ovu ulogu, kao i sve prethodne, izneti kako treba.

Imala je detinjstvo kao na filmu, a najveću podršku su joj pružali mama, baka i deka. Sofijin otac je držao privatnu kliniku u „Metropolu“ i želeo je da ona krene njegovim stopama.

Bila je nestašno dete i više se družila sa dečacima. Završila je osnovnu školu „Drinka Pavlović“ i Srednju turističku školu. Upisala je Akademiju dramskih umetnosti BK u klasi Nebojše Dugalića. Stigla je do druge godine, ali je odustala zbog čega i dan danas žali.

No to je nije sprečilo da se bavi onim što najviše voli.

Želimo joj mnogo sreće u daljem snimanju i radu!

(Espreso/Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.