DANAS SE OVO DEŠAVA JELENI PERČIN: Nakon PROPASTI BRAKA sa Momčilom Otaševićem, SAOPŠTENO JE OVO (FOTO)
Jelena sa Momčilom, Foto: Printscreen/Instagram/Olicmom

paŽnja

DANAS SE OVO DEŠAVA JELENI PERČIN: Nakon PROPASTI BRAKA sa Momčilom Otaševićem, SAOPŠTENO JE OVO (FOTO)

Rođendan Jelene Perčin ove godine je po svemu drugačiji

Objavljeno:

Jelena Perčin, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica, danas slavi 42. rođendan. Talentom i harizmom decenijama osvaja publiku, a u njenoj radnoj biografiji posebno se izdvajaju serije „Zabranjena ljubav“, „Kud puklo da puklo“ i „Dobre namere“.

Jelena dolazi iz Konavla, sa 16 godina preselila se u Zagreb i 2000. upisala Akademiju dramskih umetnosti.

Osim glumačkim umećem, Jelena Perčin pažnju privlači i izgledom, pa se često mogu čuti komplimenti kako nije žena svojih godina.

Jednom prilikom otkrila je kako usklađuje poslovne obaveze i vreme rezervisano za porodicu.

‒ Potrebno je puno žrtve i organizacionih sposobnosti da bi se uskladili troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim da za njih budem tu. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sigurna sam da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme ‒ rekla je Jelena za hrvatski Story.

Momčilo Otašević
foto: Luka Šarac

Godine 2008. Jelena se udala za Kristijana Babića sa kojim ima ćerku Lotu, a par se razveo 2011. godine. Zatim je ušla u vezu s glumcem Momčilom Otaševićem. Upoznali su se na setu serije „Zora dubrovačka“ i venčali 2018. godine. Supružnici imaju sina Jakšu i kćer Mašu, a nedavna potvrda kraha braka iznenadila je javnos

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.