BIO JE UNUK CECE BOJKOVIĆ, O NJEMU SE MALO ZNA: Balša je dete VEOMA POZNATIH RODITELJA, liči na majku (FOTO)
Ceca Bojković, Foto: Firefly Production

KO BI REKAO

BIO JE UNUK CECE BOJKOVIĆ, O NJEMU SE MALO ZNA: Balša je dete VEOMA POZNATIH RODITELJA, liči na majku (FOTO)

Liči na majku

Objavljeno: 20:45h

Balša Golubović, dečak koji u seriji "Porodica" tumači Đorđa, unuka Cece Bojković, osvojio je srca publike, a mnogi nisu znali da je sin poznatih roditelja - reditelja Srdana Golubovića i producentkinje Jelene Mitrović, koji oboje predaju na Fakultetu dramskih umetnosti.

Balša ima devet godina, a u film se zaljubio uz svoje roditelje.

- Zna čime se bavim i plašim se da je zaslepljen istim stvarima kojima sam ja bio fasciniran u njegovim godinama. Nadam se, ipak, da će se baviti nekim sigurnijim poslom. Ali to je njegova stvar i njegov izbor. Bio je na premijeri "Oca", gledao je film i mislim da je bio jako ponosan na svoje roditelje - izjavio je svojevremeno Srdan Golubović za magazin "Kord".

Balša
foto: Nemanja Nikolić

Serija "Porodica" emitovala se u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića. Svetlana Ceca Bojković u seriji igra simpatizerku Slobodana Miloševića, dok Balša tumači njenog unuka Đorđa.

Serija prati poslednjih 48 sati koje je porodica Milošević provela u vili "Mir" na Dedinju, pre nego što je Slobodan Milošević uhapšen u noći između 31. marta i 1. aprila 2001. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.