IMALA SAM ODNOSE DVA PUTA DNEVNO: Prihvatila sam IZAZOV i nisam mogla da zamislim da će se OVAKO završiti
Žena, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

UŽAS

IMALA SAM ODNOSE DVA PUTA DNEVNO: Prihvatila sam IZAZOV i nisam mogla da zamislim da će se OVAKO završiti

Da li ste ovo čuli?

Objavljeno:

"Kao 43-godišnja razvedena majka troje dece, konačno uživam u seksu, iako za to nemam uvek mnogo vremena. Kada mi je prijateljica predložila izazov da imam seks dva puta dnevno nedelju dana, zainteresovala me. Jedino vreme sam imala seks i češće od toga, ali je to bilo kada sam pokušavala da zatrudnim - a seks je tada bio samo sredstvo za postizanje cilja", napisala je za žena koja je htela da ostane anonimna.

Ovo je njena ispovest:

"Moj dečko Mario i ja obično imamo seks tri ili četiri puta nedeljno, tako da bi ovo bilo mnogo više. Odlučila sam da dečku ne pričam o izazovu, a evo kako je prošlo."

Ponedeljak

"Deca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao da prespava. Oboje se spremamo za posao u isto vreme, pa sam odlučila da ga iznenadim ušavši mu pod tuš. Nikada to nismo radili, ali oduvek sam želela da probam. Iako je bilo malo klizavo i teško smo se pomerali (u filmovima je uvek tako jednostavno) bio je to sjajan način za početak dana.

Kasnije te večeri Mario i ja smo išli na predstavu. Pozorište je bilo vrlo mračno, pa sam tokom drugog čina stavila ruku preko njegovih pantalona. Ne mogu da verujem da to priznajem, ali otišli smo u WC i obavili brzinski seks. Pratila sam Maria, nadajući se i moleći se da nas ne uhvate. Brzo smo završili i vratili se na svoja mesta. Srećom po nas, izgleda da niko ne voli da ide u WC usred predstave."

Utorak

"Probudila sam se sama od sebe i, da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana, nisam ni razmišljala o seksu. Pokušala sam da masturbiram, ali mi je vagina bila prilično bolna.

Mario je to veče svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je dovelo do seksa u spavaćoj sobi, s puno lubrikanta. Dva puta."

Sreda

"Odlučila sam da probudim Maria s oralnim seksom, što nije baš nešto što inače radim, ali uživala sam u toj spontanoj strani sebe. Kako je Mario odlazio na put, a deca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću odraditi drugi seks u danu. Ali tad sam se setila da bismo i dalje mogli biti zajedno preko telefona. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam opet započela seks, ali definitivno sam ga brzo pridobila.

Ipak, kasnije te večeri počela sam da se brinem da mu oduzimam šansu da "bude muško" započinjući seks sve vreme. Poslednje što sam htela je da mu pružim osećaj da sam ja ta koja uvek inicira jer Mario, kao i većina momaka s kojima sam bila, voli da bude taj koji pokreće stvari."

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Četvrtak

"Kad su deca otišla u školu, odlučila sam da iskoristim svoj vibrator. S njim mi ne treba puno vremena, tako da je lako i zabavno. Priznajem da me više seksa tera da želim još više seksa - stvarno sam se radovala ponovnom susretu s Mariom.

Te večeri sam pokušala da ga pozovem zbog telefonskog seksa, ali on je bio na kasnoj večeri. Mislila sam da ponovo masturbiram, ali sam bila previše umorna. Pokušaj da imam seks dva puta dnevno nije bio lak, pogotovo što moj partner nije bio tu."

Petak

"Mario me iznenadio došavši pravo s puta u moju kancelariju. Rekao je da ga je naša "telefonska konferencija" naterala da razmišlja o meni i da me mora odmah videti. Zaključala sam vrata kacelarije, a većina ljudi je bila na ručku pa nije postojao veliki rizik da nas neko uhvati. To je bilo mnogo bolje od moje uobičajene pauze.

Te sam večeri poslala Mariju poruku sa željom da dođe, a on me je pitao šta se događa. Rekla sam mu sve o seksualnom izazovu, a njemu je to bilo smešno.

Rekao je da to objašnjava zašto sam ga tako mučila u poslednje vreme.

Došao je i imali smo miran seks koji se za mene nije završio orgazmom, što nije često. Mislim da je orgazam onemogućila kombinacija dece u kući s toliko istrošenosti. To je definitivno bio nedostatak - počela sam da se osećam kao da više nije toliko kvalitetno."

Subota

"Mislim da je Mario želeo da ispuni svoj deo i pomogne mi da završim nedelju uspešno, pa smo se opet videli preko FaceTimea rano ujutru. Imali smo telefonski seks nekoliko puta pre ovog izazova.

Te noći smo opet pokušali da imamo seks, ali stvari nisu išle dobro i bilo mi je bolno - po prvi put u pet meseci koliko smo bili zajedno, Mario je imao problem s erekcijom. Izgleda da toliko seksa nije dobra stvar."

Nedelja

"Osetivši obvezu da završim izazov, započela sam dan sa svojim pouzdanim vibratorom. Bilo je manje zabavno nego inače; seks mi je postao obveza umesto nečega što radim zbog zadovoljstva.

Kasnije toga dana, Mario i ja bili smo sami i gledali seerije. Oboje smo se složili da iako volimo seks, lepo je imati malo vremena da se opustimo. Ali kad sam ugasila svetla i kad smo se zavukli ispod pokrivača, počeo je da me ljubi po vratu i brzo smo počeli da se skidamo.

Mislim da mi je seks dva puta na dan previše. Iako sam imala osećaj da sam neverovatno seksualno stvorenje - mislim, imali smo seks i u pozorištu- istina je da se može imati previše dobrih stvari. A kad je o seksu reč, ono što smo Mario i ja otkrili jeste da smo propustili iščekivanje, što je ponekad zabavnije od samog čina."

(Espreso/Women's Health)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.